Betöltés...

Meetion C500 4 in 1 Gaming készlet, Egér, angol billentyűzet, fejhallgató, egérpad, RGB világítással

Ár: 18.998 Ft

A Meetion C500 egy 4 az 1-ben játékkészlet, amely tartalmaz egy egér, egy billentyűzetet, egy fejhallgatót és egy egérpadot. Itt vannak a készlet fő jellemzői:




RGB világítás: A készlet minden része RGB háttérvilágítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a színváltozások és a játékhangulat megfelelő beállítását. Egyedi színek és villogó effektek segítségével testre szabhatja a készletet.


Billentyűzet: A billentyűzet egy teljes méretű billentyűzet, amely ergonomikus kialakítással rendelkezik. A magas minőségű billentyűk könnyű és pontos gépelést biztosítanak. A billentyűzet emellett tartalmazhat játékhoz optimalizált funkciókat és makrókhoz programozható gombokat.


Egér: Az egér egy precíz és kényelmes játékegér, amely gyors reakciókat és pontos célzást tesz lehetővé. Az egér szintén tartalmazhat programozható gombokat és DPI beállításokat a játékhoz való testreszabás érdekében.


Fejhallgató: A fejhallgató kényelmes viseletet biztosít hosszú játékszakaszok során is. A hangminőség jó, és a fejhallgató kiválóan szigeteli a külső zajokat. A beépített mikrofon lehetővé teszi a hangchatet és a kommunikációt.


Egérpad: Az egérpad megfelelő felületet biztosít az egérnek, és segíthet a sima és precíz mozgások elérésében.



A Meetion C500 4 az 1-ben játékkészlet egy kényelmes és átfogó megoldás lehet a játékosok számára, akik szeretik testre szabni játékélményüket és élvezni az RGB világítás előnyeit. A készlet minőségi anyagokból készült, és kiváló minőségű játékélményt kínál.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Meetion C500 4 in 1 Gaming készlet, Egér, angol billentyűzet, fejhallgató, egérpad, RGB világítással" című hirdetést látja. (fent)