Betöltés...

Microsoft Surface 2 I7-8650U/16DDR4/512 NVME SSD+ 512NVME SSD/2K!/13.5" Touch Tablet + Bill + Toll

Ár: 199.998 Ft







Gyönyörű formaterv és kialakítás

A Surface Laptop 2 kiegészíti személyes stílusát, és mindvégig szép részletekben gyönyörködhet – a formaterv lehetővé teszi, hogy könnyedén nyissa ki laptopját egy kézzel. A puha tenyértámasz, a jól reagáló billentyűzet és a nagy érintőpárna a gépelés kényelmének teljesen új szintjét jelenti. Továbbá a billentyűzeten és a tenyértámaszon található Signature Alcantara® szövet foltálló; szép borítást ad a felületnek, és speciális kezelésen ment át az egyszerű  tisztítás érdekében.



Hordozható és nagy teljesítményű

Nem kell választania a teljesítmény és a könnyű táska között. A Surface Laptop 2 egy 8. generációs Intel® Core™ processzorral rendelkezik, amely bármilyen feladatot ellát, és akkumulátora elég erős ahhoz, hogy egész nap használhassa az eszközt. A mindössze 1,2 kg tömegű Surface Laptop 2 könnyen belefér táskájába anélkül, hogy megérezné a súlyát.



Lenyűgöző képernyő

Azérintőképernyős  13,5”-os PixelSense™ kijelző borotvaéles felbontást nyújt fényképekhez, videókhoz, jelentésekhez és prezentációkhoz. És a készülék széléig kiérő kijelző nagyobb területet biztosít az ötletek ábrázolásához.



 









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft Surface 2 I7-8650U/16DDR4/512 NVME SSD+ 512NVME SSD/2K!/13.5" Touch Tablet + Bill + Toll" című hirdetést látja. (fent)