Betöltés...

HP EliteBook 840 i7-4600U/8/256SSD/FHD/14" Laptop

Ár: 69.998 Ft

Az HP EliteBook 840 G1 egy megbízható és elegáns laptop, amely kiváló teljesítményt és tartósságot kínál. Ideális választás azoknak, akiknek fontos a megbízhatóság és a professzionális megjelenés. Íme néhány főbb jellemzője:




Kiváló teljesítmény: A laptopot egy Intel Core i7 processzor hajtja, amely erős teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz és a munkához. A DDR3 RAM segít a feladatok hatékony végrehajtásában.


Gyors tárolás: Az SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít. Az SSD meghajtók hozzájárulnak a laptop általános gyorsaságához és hatékonyságához.


14 hüvelykes kijelző: A 14 hüvelykes kijelző élénk színeket és éles részletességet kínál. Ideális választás a munkához és az irodai feladatokhoz.


Kiváló minőség: Az EliteBook sorozat híres a megbízhatóságáról és a minőségéről. Az erős kialakítás és a strapabíró anyagok garantálják a hosszú élettartamot.


Üzleti funkciók: Az üzleti felhasználók számára fontosak az olyan funkciók, mint például az ujjlenyomat-olvasó és a TPM (Trusted Platform Module) chip adataid védelme érdekében.


Kompakt és hordozható: A laptop könnyű és karcsú kialakítása lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot, így ideális választás az utazóknak és azoknak, akik gyakran úton vannak.



Az HP EliteBook 840 G1 egy megbízható munkaeszköz, amely a mindennapi feladatoktól az irodai munkáig számos területen megállja a helyét. A kiváló minőség, a gyors tárolás és a megbízható teljesítmény biztosítja, hogy hatékonyan dolgozhasson, miközben a megbízhatósága garantált. Az üzleti funkciók pedig további biztonságot és funkcionalitást nyújtanak az üzleti felhasználók számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP EliteBook 840 i7-4600U/8/256SSD/FHD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)