Betöltés...

Karcsú és Stílusos HP EliteBook 840 G4 i5-7300U/16/256SSD/14"/ Laptop

Ár: 99.998 Ft

Az HP EliteBook 840 G4 egy elegáns és stílusos laptop, amelyet a professzionális felhasználók számára terveztek. Kompakt kialakítása és erős teljesítménye révén ideális választás az üzleti felhasználók, vállalkozások és utazók számára. Itt vannak a laptop főbb jellemzői:




Kompakt és karcsú kialakítás: Az EliteBook 840 G4 karcsú és könnyű kialakítása lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot, és ideális választás azoknak, akik gyakran úton vannak.


Erős teljesítmény: A laptopot egy Intel Core i5 processzor hajtja, amely kiváló teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz, irodai munkához és internetezéshez. A DDR4 RAM pedig segít a többfeladatos munkavégzésben.


Gyors tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, és lehetővé teszi a hatékony adattárolást.


14 hüvelykes kijelző: A 14 hüvelykes kijelző Full HD felbontással rendelkezik, ami éles és részletgazdag képeket eredményez. Az antiglare (napsütés elleni) bevonat pedig csökkenti a kijelzőn megjelenő tükröződéseket.


Üzleti funkciók: Az EliteBook sorozat híres az üzleti funkcióiról, beleértve a TPM (Trusted Platform Module) chipet adataid védelméhez és az ujjlenyomat-olvasót a biztonságos bejelentkezéshez.



Az HP EliteBook 840 G4 egy megbízható és stílusos laptop, amely ideális választás az üzleti felhasználók és azok számára, akiknek fontos a karcsú és könnyű hordozhatóság a munka vagy az utazás során. A kiváló teljesítmény, a gyors tárolás és a magas felbontású kijelző biztosítja a hatékony és kényelmes munkavégzést. Az üzleti funkciók pedig további biztonságot és funkcionalitást nyújtanak az üzleti felhasználók számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Karcsú és Stílusos HP EliteBook 840 G4 i5-7300U/16/256SSD/14"/ Laptop" című hirdetést látja. (fent)