Betöltés...

Autódiagnosztikára is Panasonic CF-LX6-2 Intel Core i5-7300U/8GB/240/14"/FHD Masszív laptop

Ár: 109.998 Ft

 A Panasonic CF-LX6-2: A Laptop, amely minden feladatra fel van készülve! 

Az autó diagnosztikától a mindennapi irodai munkáig, a Panasonic CF-LX6-2 olyan sokoldalú laptop, amely kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot kínál minden körülmények között. Nézzük meg, milyen összetevők teszik ezt a gépet igazán kiválóvá:

Intel Core i5 Processzor: Ezzel a processzorral a géped gyors és hatékony lesz, kezelje az adatokat vagy futtasson alkalmazásokat anélkül, hogy lassulna.

 DDR4 Memória: Lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést, így egyszerre több alkalmazást vagy böngészőablakot is futtathatsz gond nélkül.

  SSD Tároló: Az SSD meghajtó nem csak hihetetlenül gyors rendszerindítást biztosít, hanem elég helyet is kínál az adatoknak és alkalmazásoknak.

14 hüvelykes FHD Kijelző: Az éles és tiszta képernyő ideális mindenféle munkavégzéshez vagy szórakozáshoz. A nagy felbontású kép garantálja a részletekkel teli élményt.

 Masszív Kialakítás: A Panasonic laptopok híresek tartósságukról. Masszív kialakításuk nemcsak jól néz ki, de hosszú éveken át megbízható használatot biztosít.

 Ingyenes Szállítás és Garancia: A NaniPC.hu oldalon vásárolva ingyenes szállítást kapsz, és a gépedhez garanciát is mellékelünk, hogy nyugodtan használhasd.

Szóval, legyen szó autó diagnosztikáról vagy mindennapi munkavégzésről, a Panasonic CF-LX6-2 minden helyzetben kitűnő választás. Fedezd fel a NaniPC.hu webshopban és szerezd be még ma ezt az erős és megbízható gépet! 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Autódiagnosztikára is Panasonic CF-LX6-2 Intel Core i5-7300U/8GB/240/14"/FHD Masszív laptop" című hirdetést látja. (fent)