Betöltés...

Kompakt és erős Dell OptiPlex 7040 I3-6100T/8DDR4/128SSD/Mini PC

Ár: 69.998 Ft

A Dell OptiPlex 7040 Mini PC: Kompakt Méret, Maximális Hatékonyság

Modern Irodák és Otthonok Tökéletes Választása: A Dell OptiPlex 7040 Mini PC-t úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt nyújtson minimális helyigénnyel. Ez a kompakt eszköz tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a helykihasználás között.

Erőteljes Teljesítmény: Az Intel Core I3-6100T processzor és a 8GB DDR4 RAM gondoskodik arról, hogy minden feladatot gyorsan és hatékonyan hajthasson végre, legyen szó irodai munkáról, otthoni szórakozásról, vagy általános használatról.

Többfeladatos Működés és Bővíthetőség: A 128GB SSD biztosítja az operációs rendszer és az alkalmazások gyors betöltését, míg a számos csatlakozási lehetőség lehetővé teszi perifériák és kijelzők egyszerű csatlakoztatását. A bővíthető memória és tárhely tovább növeli a gép rugalmasságát és hosszú távú használhatóságát.

Megbízhatóság és Tartósság: Az OptiPlex sorozat híres megbízhatóságáról és tartósságáról, így biztos lehet benne, hogy beruházása hosszú távon is megállja a helyét. A NaniPC.hu által nyújtott garancia és a kiváló ügyfélszolgálat pedig extra biztonságot nyújt.

Zökkenőmentes Integráció és Könnyű Kezelhetőség: Az előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel az OptiPlex 7040 azonnal használatra kész, lehetővé téve, hogy a kiadások kezelése nélkül azonnal munkához lásson.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kompakt és erős Dell OptiPlex 7040 I3-6100T/8DDR4/128SSD/Mini PC" című hirdetést látja. (fent)