Betöltés...

Sokoldalú 4 az 1-ben Lenovo ThinkPad Yoga X13 i5-10210u/8/256 Touch + Pen

Ár: 179.998 Ft




A Lenovo ThinkPad Yoga X13 egy sokoldalú és kiváló minőségű laptop, amely 2 az 1-ben funkcionalitással rendelkezik, valamint érintőképernyővel és digitális tollal. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:


Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy erős és energiahatékony processzor, amely alkalmas a mindennapi feladatokhoz, a szövegszerkesztéstől a multimédiás tartalmak feldolgozásáig.


Memória: A laptopban DDR3 RAM található. Ez elegendő memória a mindennapi feladatokhoz és a böngészéshez.


Tároló: A laptopban  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.


Kijelző: A laptop 13 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az érintéses vezérlést és a digitális tollal történő rajzolást vagy jegyzetelést.


Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb operációs rendszert kínálja a felhasználók számára.


2 az 1-ben funkció: A laptopot átalakíthatod táblagéppé, így könnyen használhatod az érintőképernyőt és a digitális tollat művészet, jegyzetelés vagy prezentációkhoz.


Digitális toll: A laptop tartalmaz egy digitális tollat, amely lehetővé teszi a precíz rajzolást, írását és jegyzetelést a képernyőn.


A Lenovo ThinkPad Yoga X13 egy sokoldalú és kiváló minőségű laptop, amely ideális választás lehet azoknak, akik szükségüket érzik egy érintőképernyős és digitális tollal rendelkező eszközre. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a Windows 10 operációs rendszer a legújabb funkciókat kínálja. A 2 az 1-ben funkció lehetővé teszi a különböző felhasználási módokat, és a digitális toll segítségével kreatívan dolgozhatsz a laptopon.








Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sokoldalú 4 az 1-ben Lenovo ThinkPad Yoga X13 i5-10210u/8/256 Touch + Pen" című hirdetést látja. (fent)