Betöltés...

Erő és Design Zalman T8 i7-8700/16/256SSD ASUS ROG RX560 Gamer Számítógép

Ár: 219.998 Ft



Képzeld el, hogy egy olyan számítógéppel játszhatsz vagy dolgozhatsz, ami nemcsak brutálisan erős, hanem lenyűgözően stílusos is. A Zalman T8 Gamer PC ezt a két világot hozza össze, és íme, részletesen bemutatva mindent, amit ezen csodagép tartalmaz:

Processzor: A Zalman T8 magját egy Intel Core i7 processzor alkotja. Ez a processzor képes kezelni a legigényesebb feladatokat és játékokat is anélkül, hogy megállna vagy lelassulna.

Memória (RAM): A gépben található RAM biztosítja a zökkenőmentes futást, és lehetővé teszi, hogy egyszerre több alkalmazást vagy játékot futtass. Nem kell többé aggódnod a lassulás miatt.

Tárhely: A Zalman T8  SSD-vel rendelkezik, ami rendkívül gyors adatelérést és rendszermeghajtó teljesítményt biztosít. A gép további bővítésekkel is rendelheted mert a típus lehetőséget kínál RAM és SSD valamint VGA terén is, így könnyedén növelheted a teljesítményt és a tárhelyet.

Grafikus Kártya: Az ASUS ROG VGA-val frissített Zalman T8 Gamer PC az erő és a stílus tökéletes egyensúlya, amely minden játékost vagy kreatív felhasználót elbűvöl. Legyen szó játékról vagy produktív munkáról, ez a gép készen áll a kihívásokra.

RGB LED Világítás: A gép modern, letisztult dizájnja mellett RGB LED világítással is rendelkezik, amely szemrevaló megjelenést biztosít. Személyre szabhatod a világítást, hogy a géped a saját stílusodat tükrözze.

Operációs Rendszer: Az előre telepített Windows 10 vagy 11 rendszer egyszerűvé teszi a gép használatát és konfigurálását. Így azonnal elkezdhetsz dolgozni vagy játszani a gépeden.

Csatlakoztathatóság: A gép számos portot és csatlakozót kínál, beleértve a USB 3.0-t, HDMI-t, DVI és DP portot, Ethernetet Így könnyen csatlakoztathatsz Online játékra, vagy akár más eszközökhöz, és bővítheted a gép funkcionalitását.

Bővítési Lehetőség: A Zalman T8 lehetővé teszi a RAM és SSD bővítést, így a géped mindig lépést tarthat az újabb technológiával és játékokkal. A géped soha nem lesz elavult.

A Zalman T8 Gamer PC olyan gép, amely minden igényt kielégít. Legyen szó játékról vagy munkáról, ez a gép minden kihívásra felkészülve vár rád. Ha olyan számítógépet keresel, amely erőt, stílust és teljesítményt egyesít, akkor a Zalman T8 az ideális választás.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erő és Design Zalman T8 i7-8700/16/256SSD ASUS ROG RX560 Gamer Számítógép" című hirdetést látja. (fent)