Betöltés...

Mindigcsúcs formában DELL Precision 7520 i7-6820HQ/32GB/512SSD/NVIDIA M1200/FHD/15,6" Workstation Laptop

Ár: 199.998 Ft

Az Egyedülálló DELL Precision 7520 - Mindig A Csúcsformában

Szeretnéd egy igazi minőségi munkagéppel felszerelni magad, ami a legmagasabb elvárásaidat is kielégíti? A DELL Precision 7520 Workstation Laptop a legjobb választás a számodra! Szakemberek, kreatív szellemek és igényes felhasználók számára tervezték, és most lehetőséged van megszerezni ezt a kivételes gépet.

Kiemelkedő Teljesítmény: A Precision 7520 hátsó szándék nélkül kezeli a legkomplexebb feladatokat is. Hatalmas elegendő gyors RAM és a gyors i7 Intel processzor gondoskodnak arról, hogy minden alkalmazás és munkafolyamat simán fusson. A gyorsaság és hatékonyság garantált!

Lenyűgöző Kijelző: A 15,6 hüvelykes Full HD (FHD) kijelzőn a színek életre kelnek, a részletek pedig kiemelkednek. A DELL kijelzőtechnológia mindig a legjobbat nyújtja, és a Precision 7520 nem kivétel. Dolgozni vagy szórakozni rajta egyaránt egy élmény.

Erős Grafika: A gépbe integrált NVIDIA M1200 4GB grafikus kártya kiváló teljesítményt nyújt grafikai terén. Minden játék, alkalmazás vagy tervezőprogram könnyedén fut rajta. A vizuális élmény páratlan lesz!

Gyors Tárhely: A SSD meghajtó gyors és megbízható adatelérést biztosít. A géped pillanatok alatt indul el, az alkalmazások villámgyorsan betöltődnek.

Ha szükséged van több tárhelyre, ne aggódj, SSD és RAM bővítés is választható, így géped testre szabható.

Minőség és Tartósság: A DELL Precision sorozat ismert a minőségéről és tartósságáról. A Precision 7520 felújított minőségben érkezik, tehát hosszú élettartamra és megbízhatóságra számíthatsz.

Kiváló Csatlakoztathatóság: A gép rendelkezik mindazzal, amire szükséged lehet. USB 3.0-tól HDMI-ig, a Precision 7520 mindennel felszerelt, amire csak szükséged lehet. Csatlakozz más eszközökhöz, monitorokhoz vagy perifériákhoz gyorsan és egyszerűen.

Azonnali Használat: A laptopot azonnal használatra készítettük elő. Az operációs rendszer már elő van telepítve, tehát csak be kell kapcsolnod, és máris elkezdheted a munkát vagy a szórakozást.

Garancia és Ingyenes Szállítás: Minden Precision 7520 vásárláshoz garancia jár, és az ingyenes szállításnak köszönhetően kényelmesen juthatsz hozzá.

A DELL Precision 7520 Workstation Laptop minden igényedet kielégíti. A teljesítmény, minőség és megbízhatóság mind egy gépben. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Látogass el a NaniPC.hu oldalra most, és szerezd be a saját DELL Precision 7520 Workstation Laptopodat! Rugalmas bővítési lehetőségekkel, azonnali használatra készen, és minden garanciával, ami csak kellhet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindigcsúcs formában DELL Precision 7520 i7-6820HQ/32GB/512SSD/NVIDIA M1200/FHD/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)