Betöltés...

EIZO FlexScan L365 Monitor 15 DVI-D/ VGA

Ár: 7.998 Ft



Az EIZO FlexScan L365 egy 15 hüvelykes monitor, amely ideális lehet különböző alkalmazásokhoz, különösen olyan helyeken, ahol a hely korlátozott, és kisebb méretű kijelzőre van szükség. Itt van egy rövid leírás az EIZO FlexScan L365 monitorról:

Kijelző méret és felbontás: A monitor 15 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1024 x 768 képpont (XGA). Bár ez a felbontás nem rendelkezik a legmagasabb részletességgel, tökéletes lehet irodai alkalmazásokhoz és olyan helyeken, ahol a hely korlátozott.

Kijelzőtechnológia: Az EIZO monitorok híresek a kiváló minőségű képminőségről és a színhűségről. Bár a FlexScan L365 egy kisebb modell, ugyanolyan minőségi technológiát alkalmaz, mint a nagyobb EIZO monitorok. Az LCD panel és a kijelző technológia révén élénk színeket és éles képeket kínál.

Csatlakozók: A monitor számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve a DVI-D és VGA csatlakozókat. Ennek köszönhetően számos eszközt, például számítógépet vagy laptopot csatlakoztathatsz hozzá.

Képminőség és színek: Az EIZO monitorok híresek a színhűségről, és a FlexScan L365 sem kivétel. A monitor pontos színmegjelenítést nyújt, amely különösen fontos grafikai tervezéshez vagy színpontos munkához.

Ergonómia: Bár ez a kijelző kisebb méretű, mégis beállítható talpazattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a magasság és a dőlésszög személyre szabott beállítását.

Környezetvédelem: Az EIZO gyakran tervezi monitorait környezetvédelmi szempontok alapján. A FlexScan L365 is környezetbarát funkciókkal rendelkezik, amelyek segíthetik az energiafogyasztás minimalizálását és a környezeti terhelés csökkentését.

Az EIZO FlexScan L365 egy kis méretű, de megbízható és precíziós monitor, amely különösen alkalmas irodai környezetekhez vagy olyan helyekhez, ahol a hely korlátozott. A kiváló minőségű képminőség és a környezetbarát jellemzők növelik a termék vonzerejét.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "EIZO FlexScan L365 Monitor 15 DVI-D/ VGA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Dvi
Vga