Betöltés...

LENOVO ThinkPad T450 I5-5300u/8GB/256SSD/14" Laptop

Ár: 69.998 Ft

A Lenovo ThinkPad T450 egy megbízható és hordozható laptop, amely ideális választás lehet azoknak, akik számára fontos a megbízhatóság és a hatékony teljesítmény az irodai munkához és a mindennapi feladatokhoz. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy energiatakarékos, mégis megbízható processzor, amely alkalmas az irodai munkához, a böngészéshez és az alapvető informatikai feladatokhoz.

Memória: A laptopban DDR3 RAM található, ami elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami ideális a munkához és a multimédiás tartalmak megtekintéséhez. A Full HD (FHD) felbontás kiváló minőségű képmegjelenítést biztosít.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb operációs rendszert kínálja a felhasználók számára.

Hordozhatóság: A Lenovo ThinkPad T450 könnyű és vékony kialakítású, és könnyedén magával vihető útközbeni munkához vagy utazásokhoz.

Üzleti minőség: A ThinkPad sorozat híres a megbízhatóságáról és az üzleti minőségű építéséről. Azokat a funkciókat és technológiákat tartalmazza, amelyek az üzleti felhasználók számára fontosak, például a vállalati biztonsági funkciókat és a tartósságot.

A Lenovo ThinkPad T450 egy megbízható és hatékony laptop, amely ideális választás lehet azok számára, akik megbízható teljesítményt és hordozhatóságot keresnek az irodai munkához és a mindennapi feladatokhoz. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, a 14 hüvelykes kijelző kiváló minőségű képet biztosít, és a könnyű kialakítás pedig ideális azoknak, akik sokat mozognak. Az üzleti minőségű építés pedig megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LENOVO ThinkPad T450 I5-5300u/8GB/256SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)