Betöltés...

Szuper ár ❗ Megbízható teljesítmény DELL E5440 i5-4200u/8GB/256SSD/14" Laptop

Ár: 59.998 Ft

A DELL E5440 a hatékonyság és a hordozhatóság zseniális kombinációját kínálja, ami tökéletes választás azok számára, akik a mindennapi felhasználás során sem akarnak lemondani a teljesítményről. A NaniPC.hu különleges ajánlatában most Ön is megtalálhatja ezt a kiváló minőségű laptopot.

Erőteljes Teljesítmény Mindenhol

Az Intel Core i5-4210U processzor és 8GB RAM együtt biztosítják a gyors és hatékony működést, legyen szó bármilyen alkalmazásról vagy munkafolyamatról. A 256GB SSD meghajtó nem csak bőséges tárhelyet kínál, de a rendszer és az alkalmazások gyors indítását is garantálja.

Ideális Kijelző és Design

A 14 hüvelykes kijelző tökéletes méretet nyújt a munkához és a multimédiás tartalmak élvezetéhez egyaránt, miközben a laptop könnyedén hordozható marad. A DELL E5440 kivitele elegáns és modern, miközben a strapabíró kialakítás biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot.

Kész a Munkára és a Játékra

Nem számít, hogy üzleti célból, tanuláshoz vagy szórakozáshoz keres egy laptopot, a DELL E5440 minden igényt kielégít. A kiváló teljesítmény és a hordozhatóság kombinációja révén ez a modell egyaránt alkalmas prezentációk készítésére, kutatási munkákra, vagy akár filmnézésre is.

Különleges Ajánlat a NaniPC.hu-tól

A NaniPC.hu exkluzív kínálatában megtalálható a DELL E5440, amely nem csak a kiváló teljesítményt, de a megbízhatóságot és az eleganciát is garantálja. Fedezze fel Ön is, hogy mennyire könnyű a mindennapi feladatok elvégzése ezzel a kivételes eszközzel.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vásárolja meg a DELL E5440 laptopot a NaniPC.hu oldalon, és tapasztalja meg az igazi hatékonyságot és mobilitást, amit ez a készülék nyújtani képes.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Szuper ár ❗ Megbízható teljesítmény DELL E5440 i5-4200u/8GB/256SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)