Betöltés...

Az érezhető minőség DELL Latitude E7480 i7-6600U/16DDR4/256SSD/FHD/14” Laptop

Ár: 119.998 Ft

A Dell Latitude E7480 egy olyan laptop, amely az alábbi kiemelkedő jellemzőkkel rendelkezik:




Erős teljesítmény: A laptopot az Intel Core i7 processzor hajtja, ami gyors és hatékony teljesítményt kínál. Ez a processzor ideális választás a professzionális felhasználók számára, akik számításigényes feladatokat végeznek, például adatfeldolgozást vagy tervezést.


Nagy memória: A Dell Latitude E7480  DDR4 RAM-mal rendelkezik, ami elegendő memóriát biztosít a többfeladatos munkavégzéshez. Ennek köszönhetően simán futtathat több alkalmazást egyszerre anélkül, hogy lassulna a rendszer teljesítménye.


Gyors tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) rendkívül gyors adatelérést és rendszerindítást tesz lehetővé. Az SSD meghajtók gyorsabbak és megbízhatóbbak a hagyományos merevlemezeknél, így a rendszer gyorsaságban és a fájlok gyors elérésében is kiváló teljesítményt nyújt.


Kiváló minőségű kijelző: A laptop 14 hüvelykes Full HD (FHD) kijelzővel rendelkezik, amely éles és részletgazdag képmegjelenítést biztosít. A kijelző valósághű színeket és jó betekintési szögeket kínál, így ideális választás a munkához és a szórakozáshoz egyaránt.


Operációs rendszer: A laptop előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik. A Windows 10 a legújabb funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínálja, és könnyen kezelhető felhasználói felületet nyújt.



Ezek a fő jellemzők teszik a Dell Latitude E7480 laptopot kiváló választássá a professzionális felhasználók és az üzleti felhasználók számára. Az erős teljesítmény, a nagy memória, a gyors tárolás és a kiváló minőségű kijelző mind hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyan végezhesse munkáját, és élvezhesse a kiváló minőségű multimédiás élményt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Az érezhető minőség DELL Latitude E7480 i7-6600U/16DDR4/256SSD/FHD/14” Laptop" című hirdetést látja. (fent)