Betöltés...

✅AKCIÓ❗ Elegáns és gyors HP Folio 1040 i7-4600u/4GB/256SSD/14" Ingyen házhoz Garanciával Laptop

Ár: 74.998 Ft

Ez az elegáns kialakítású HP EliteBook az eddigi legvékonyabb üzleti Ultrabook™.

A HP EliteBook Folio 1040 olyan profi szintű szolgáltatásokkal van felszerelve, mint például a dokkolási funkció és az elsőrendű biztonság, így hatékonyan dolgozhat, és adatait is biztonságban tudhatja.


Kevesebbet nyom. Többre képes.

15,9 mm vastagságával ez az eddigi legvékonyabb EliteBook modellünk. 3 mm-es HD+ kijelzőt választhat, az Ultrabook™ modellektől megszokott mobilitás mellett.  A DTS Studio Sound technológiának és a noteszgép hangszóróinak köszönhetően kiváló hangminőségű video-adatfolyamokat tekinthet meg, illetve videokonferenciákon és webes alapú képzéseken vehet részt.


A hátsó megvilágítású, cseppálló billentyűzetnek köszönhetően sem a gyenge fényviszonyok, sem a véletlenül kiömlő kisebb mennyiségű folyadékok nem jelentenek problémát.


 * Olcsón Minőségi Laptopok Számítógépek Monitorok Készletről, hétvégén is! –>www.nanipc.hu Azonnali átvét, vagy másnapra utánvételesen, ingyenes szállítással, garanciával. Rendelés és gépválasztásban segítség, telefonos szaktanácsadás, hétvégén is->  20 350 18 07 *


Megbízható biztonság.

A HP Sure Start  segítségével biztosíthatja a használat folyamatosságát, és csökkentheti a BIOS-támadás vagy hiba miatt szükséges informatikai ügyfélszolgálati hívások számát. A HP BIOSphere automatikus szolgáltatásaival hatékonyan, minimális állásidővel dolgozhat.


A HP könnyen kezelhető Client Security portfóliójával védelmet biztosíthat adatai, eszközei és fiókjai számára.


A portfólió a következőket kínálja: HP Drive Encryption, Just In Time hitelesítési funkcióval ellátott HP Device Access Manager és HP Secure Erase. A HP Trust Circles úgy biztosítja az adatok védelmét, hogy csak a jóváhagyott partnerek férhetnek hozzá a kritikus fontosságú fájlokhoz.


Egy ujjlenyomat-olvasó és egy beépített intelligenskártya-olvasó6 segít abban, hogy személyes adatai biztonságban legyenek.


Hatékony erőgép.

Az SSD meghajtókkal másodperceken belül munkához láthat. Tapasztalja meg a új generációs Intel® Core i7™ processzorok gyors válaszidejét. A 3G és 4G LTE technológiát használó opcionális beépített HP mobil szélessávú szolgáltatás segítségével még több helyről hozzáférhet az internethez és az e-mailjeihez.


Az opcionális HP UltraSlim oldalsó dokkolóegység használatával nem kell többé az egyes összetevők csatlakoztatásával bajlódnia, amikor kiegészítőkhöz és nyomtatókhoz kívánja csatlakoztatni a gépet.  


Tartós és megbízható A HP EliteBook Folio 1040 megfelelt a leejtésnek, működési rázkódásnak, vibrációnak, pornak, páratartalomnak, magasságnak, valamint a magas és alacsony hőmérsékletnek való ellenállást vizsgáló MIL-STD 810G  teszten.  



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅AKCIÓ❗ Elegáns és gyors HP Folio 1040 i7-4600u/4GB/256SSD/14" Ingyen házhoz Garanciával Laptop" című hirdetést látja. (fent)