Betöltés...

Stílus és erő HP EliteBook 840 G3 I7-6500U/8GB DDR4/512SSD/14" Laptop

Ár: 119.998 Ft

Stílus, Teljesítmény és Mobilitás egyetlen eszközben

Az HP EliteBook 840 G3  laptop egy olyan eszköz, amely ötvözi a stílust, a teljesítményt és a mobilitást. Ez a laptop ideális választás azoknak, akik a hatékonyságot és a professzionális megjelenést keresik egyetlen eszközben.


Lenyűgöző Teljesítmény és Gyorsaság

Az Intel Core i7 processzor és a DDR4 RAM kombinációja biztosítja a zökkenőmentes és gyors teljesítményt a mindennapi feladatokhoz és a multitaskinghoz. Bármilyen feladatot is kell elvégezned, az EliteBook 840 G3 laptop minden kihívást könnyedén vesz.


Tágas Tárhely és Kényelmes Méret

Az SSD tárhely elegendő helyet biztosít a fontos fájlok, dokumentumok és alkalmazások tárolásához. Ezáltal könnyedén szervezheted és hozzáférhetsz a munkádhoz szükséges adatokhoz. Emellett a 14" képernyő mérete ideális kombinációja a hatékonyságnak és a hordozhatóságnak. Az EliteBook 840 G3 könnyedén elfér egy táskában vagy hátizsákban, és mindig kéznél lesz, bárhol is legyél.


Stílusos Megjelenés és Kényelmi Funkciók


Az EliteBook 840 G3 laptop nem csak teljesítményben, hanem megjelenésben is kiemelkedő. Az elegáns és stílusos kialakítás vonzza a tekinteteket, és igazi professzionális megjelenést kölcsönöz neked. Az ergonomikus billentyűzet és az érintőpad precíz és kényelmes használatot biztosítanak, így könnyedén dolgozhatsz akár hosszabb időn keresztül.


Ingyenes Szállítás és Garancia - Azonnali Használatra Kész

Az EliteBook 840 G3 laptopot a www.nanipc.hu oldalon megtalálod, ahol számos előnnyel jár a vásárlás. Az ingyenes szállítás és a garancia biztosítja, hogy a laptop biztonságosan és időben megérkezzen hozzád. Emellett azonnal használatra készül, előtelepített állapotban, így azonnal élvezheted az új eszköz nyújtotta előnyöket.


Fedezd fel az HP EliteBook 840 G3 I7 laptopot a www.nanipc.hu oldalon, és tapasztald meg a stílus, a teljesítmény és a mobilitás tökéletes kombinációját egyetlen eszközben!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Stílus és erő HP EliteBook 840 G3 I7-6500U/8GB DDR4/512SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)