Betöltés...

Mindennapi munkához DELL Latitude E5480 i5-6300U/8/256SSD/FHD/14 Laptop

Ár: 99.998 Ft

A DELL Latitude E5480 egy megbízható és hatékony laptop, amely kiváló választás lehet a mindennapi munkavégzéshez. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy energiatakarékos, de mégis erős processzor, amely megbízható teljesítményt nyújt az irodai munkához, a böngészéshez és az alapvető informatikai feladatokhoz.

Memória: A laptopban DDR4 RAM található. Ez elegendő memória a mindennapi feladatokhoz, a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 14 hüvelykes Full HD (FHD) kijelzővel rendelkezik, ami kiváló minőségű képmegjelenítést biztosít a munka és a multimédiás tartalmak számára.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb operációs rendszert kínálja a felhasználók számára.

Üzleti minőség: A DELL Latitude sorozat híres a megbízhatóságáról és az üzleti minőségű építéséről. Azokat a funkciókat és technológiákat tartalmazza, amelyek az üzleti felhasználók számára fontosak, például a vállalati biztonsági funkciókat és a tartósságot.

A DELL Latitude E5480 egy kiváló választás lehet a mindennapi munkavégzéshez. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a Windows 10 operációs rendszer a legújabb funkciókat kínálja. A 14 hüvelykes Full HD kijelző kiváló minőségű képet biztosít a munkához és a multimédiás tartalmak megtekintéséhez. Az üzleti minőségű építés pedig megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindennapi munkához DELL Latitude E5480 i5-6300U/8/256SSD/FHD/14 Laptop" című hirdetést látja. (fent)