Betöltés...

Az erő vele van! Lenovo ThinkPad P50 i7-6700HQ/32DDR4/512SSD/Nvidia M1000M/15,6" Workstation Laptop

Ár: 189.998 Ft

Az erővel teli Lenovo ThinkPad P50 egy olyan workstation laptop, amely kivételes teljesítményt és megbízhatóságot kínál. Itt vannak a laptop főbb jellemzői:




Erős teljesítmény: Az Intel Core i7 processzor és a  DDR4 RAM rendkívül erős teljesítményt biztosítanak. Ez a laptop kész bármilyen számításigényes feladatra, legyen szó tervezésről, grafikai munkáról vagy 3D modellezésről.


Nagy tárolókapacitás: Az SSD (szilárdtest meghajtó) gyors és megbízható tárolást kínál, lehetővé téve a gyors adatelérést és a nagy mennyiségű adat tárolását.


Grafikai teljesítmény: A laptopban található dedikált Nvidia grafikus kártya kiváló grafikai teljesítményt nyújt. Ez ideális a tervezőknek és a grafikus szakembereknek, akiknek precíz és nagy teljesítményű grafikus feldolgozásra van szükségük.


Kiváló minőségű kijelző: A 15,6 hüvelykes kijelző részletgazdag képmegjelenítést kínál, és ideális választás a tervezőmunkához vagy a videószerkesztéshez. A kijelző kiváló betekintési szögekkel és színhűséggel rendelkezik.


Operációs rendszer: A laptop előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínálja.



A Lenovo ThinkPad P50 azoknak a szakembereknek szól, akiknek a munkájuk során kivételes teljesítményre és megbízhatóságra van szükségük. Az erős processzor, a nagy mennyiségű RAM, a gyors SSD és a dedikált grafikus kártya lehetővé teszik a hatékony munkavégzést és a tervezési feladatok gyors végrehajtását. A kiváló minőségű kijelző pedig segít a pontos és részletgazdag munkában. A Lenovo ThinkPad P50 egy olyan workstation laptop, amely képes megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Az erő vele van! Lenovo ThinkPad P50 i7-6700HQ/32DDR4/512SSD/Nvidia M1000M/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)