Betöltés...

Munka a szabadban Hibátlan HP NASA ZBook 15 G3 i7-6820HQ/32DDR4/512GB/15,6" /Nvidia M2000M Tervező/Gamer Workstation laptop

Ár: 189.998 Ft

Hordozható Grafikai/ tervezői  erőmű.

Szinte bárhol dolgozhat a HP ZBook 15 hordozható munkaállomással. Mobilitása és robusztus konfigurálhatósága a stílus, a szolgáltatások és a hordozhatóság hatékony ötvözetét nyújtja a vékony, könnyű, 315,6 hüvelykes képátlójú méretben.


Lenyűgöző és nagy teljesítményű A HP legnépszerűbb hordozható munkaállomása kívül-belül újra lett tervezve.

Most 27%-kal vékonyabb és 7%-kal könnyebb az előző generációnál, és 100%-kal többször lepi meg – lenyűgöző és nagy teljesítményű.    


Lenyűgöző teljesítmény és bővíthetőség

A HP legnépszerűbb hordozható munkaállomása kívül-belül újra lett tervezve. Most 27%-kal vékonyabb és 7%-kal könnyebb az előző generációnál, és 100%-kal többször lepi meg – lenyűgöző és nagy teljesítményű.


Hozza létre ideális munkaállomását

A HP Zbook 15 G3  notebook készüléket Intel® Xeon® processzorokkal, akár 64 GB ECC-memóriával, akár 3 TB teljes tárhelyet biztosító, dupla 1 TB-os HP Z Turbo Drive G2 meghajtóval, kettős Thunderbolt™ 3-csatlakozóval és az opcionális HP DreamColor UHD vagy FHD érintőképernyőkkel konfigurálhatja.


A HP Z technológiákra épül

Magabiztosan dolgozhat, mivel a HP hordozható munkaállomások alapját a HP Z technológiák 30 éves múltja és számos független szoftverszállítói tanúsítvány képezi. Ezt a megbízható készüléket úgy tervezték, hogy megfeleljen a MIL-STD 810G tesztenés a 120 000 órás HP Total Test Process teszten is.  


Elképesztő látványvilág

A laptop Full HD kijelzője igen kellemes képi hatást eredményez. Az 1920 x 1080 felbontás jóval szebb megjelenítést biztosít a sima HD készülékekkel szemben. A kristálytiszta, élesebb kép jelentősen megnöveli a szórakozás mértékét. A Full HD technológia a képernyő minden elemét tisztábbá, élesebbé, szebbé varázsolja. Szolgáltatások  


Bárhol innovatívan dolgozhat

A HP ZBook 15 hordozható munkaállomás letisztult stílust, lenyűgöző teljesítményt és hosszú akkumulátor-üzemidőt biztosít.   Új, nagy teljesítményű processzorok Az opcionálisan elérhető 6. generációs Intel® Core™ vagy az Intel® Xeon® processzorokkal nagy teljesítményt érhet el.  


Professzionális szintű grafika

Az ISV-tanúsítvánnyal rendelkező, számos szolgáltatást kínáló AMD FirePro™ és 4 GB videomemóriával rendelkező NVIDIA® Quadro® 3D grafikus vezérlő a legnagyobb igényű alkalmazásokat is képes futtatni.  


Rendkívül gyors tárolás

Az akár 64 GB DDR4 memória (opcionálisan ECC-s) kompromisszummentes teherbírást, teljesítményt és megbízhatóságot biztosít, így magabiztosan teljesítheti a legnagyobb kihívást jelentő feladatokat is.   Kapcsolatkialakítás Gyorsan és könnyedén továbbíthat adatokat és csatlakozhat eszközökhöz.


Ez a hordozható munkaállomás többféle porttal rendelkezik, például dupla Thunderbolt™ 3-portokkal, HDMI-porttal és még sok mással. 


Magas megbízhatóság: ...ha a NASA-nak bevált, akkor talán, önnek is megteszi    A világegyetem legkritikusabb küldetéseire készült


Az igazi úttörőknek akkor kell hozzáférniük az olyan csúcstechnológiához, mint a HP Z munkaállomások, amikor a legnagyobb a tét. A HP büszke arra, hogy a NASA a ZBooks -ot választotta, hogy segítséget nyújtson a Nemzetközi Űrállomás misszióvezetésében, irányításában és életmentésében, amikor az ismeretlenbe utaznak.   




Szerezze meg a NASA által az űrbe küldött HP ZBook 15 G3 -at!



 


 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Munka a szabadban Hibátlan HP NASA ZBook 15 G3 i7-6820HQ/32DDR4/512GB/15,6" /Nvidia M2000M Tervező/Gamer Workstation laptop" című hirdetést látja. (fent)