Betöltés...

A megbízhatóság mesterműve HP EliteBook 840 G2 i7-5600U/8/256SSD/14" Laptop

Ár: 89.998 Ft

Az HP EliteBook 840 G2 egy megbízható és kiváló minőségű laptop, amely ideális választás lehet az üzleti felhasználók és a professzionális felhasználók számára. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy erős Intel Core i7 processzort tartalmaz, amely kiváló teljesítményt nyújt az üzleti feladatokhoz és a professzionális munkához.

Memória: A laptopban DDR3 RAM található, ami elegendő memória a hatékony munkához és a többfeladatos feladatokhoz.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami részletgazdag képmegjelenítést és valósághű színeket kínál.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legfrissebb operációs rendszert és a legfrissebb biztonsági és funkcionalitási frissítéseket kínálja.

Az HP EliteBook 840 G2 egy megbízható és magas minőségű laptop, amely ideális az üzleti felhasználók és a professzionális felhasználók számára. Az erős processzor, a DDR3 RAM és a SSD lehetővé teszik a hatékony munkát és a többfeladatos feladatok kezelését. A 14 hüvelykes kijelző részletgazdag képmegjelenítést kínál, és az operációs rendszer a legújabb funkciókat és biztonsági frissítéseket nyújtja. Ez a laptop kiváló minőségű és megbízható eszköz az üzleti és professzionális felhasználók számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A megbízhatóság mesterműve HP EliteBook 840 G2 i7-5600U/8/256SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)