Betöltés...

Stílusos könnyű és erős DELL Latitude E7440 i5-4300u/8/240SSD/FHD/14" laptop

Ár: 74.998 Ft

A DELL Latitude E7440 egy stílusos, könnyű és erős laptop, amely kifejezetten a mobilitásra és a tartósságra van tervezve. Íme néhány fő jellemzője:


Processzor: A gép erős Intel Core i5 processzort használ, amely képes a mindennapi feladatokat gyorsan és hatékonyan kezelni.


Memória és tárolás: Az DDR3 RAM és az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors működést és adatelérést biztosítanak. Az SSD gyorsabb indítást és alkalmazások futtatását teszi lehetővé.


Kijelző: A laptop 14 hüvelykes FHD (teljes HD) kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és éles képet nyújt. A magas felbontás ideális a munkavégzéshez és a multimédiás tartalmak megtekintéséhez.


Operációs rendszer: A gép Windows operációs rendszert futtat, ami sok szoftverrel és alkalmazással kompatibilis.


Tartósság: A Latitude sorozat általában strapabíró és megbízható. Az E7440 nem kivétel, és ellenáll a mindennapi kopásnak és sérüléseknek.


Portok és csatlakozók: A laptop számos portot és csatlakozót kínál, beleértve USB-portokat, HDMI-portot és másokat a különböző eszközök csatlakoztatásához.



A DELL Latitude E7440 egy elegáns és erős laptop, amely ideális választás lehet az üzleti utazók, a diákok vagy bárki számára, aki egy hordozható és megbízható számítógépre van szüksége a mindennapi feladatokhoz és munkához.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Stílusos könnyű és erős DELL Latitude E7440 i5-4300u/8/240SSD/FHD/14" laptop" című hirdetést látja. (fent)