Betöltés...

Bárhova belefér, bármit elvégez Fujitsu Esprimo Mini PC Q556 I3-6100T/16/240SSD/WIFI

Ár: 59.998 Ft

A Fujitsu Esprimo Mini PC Q556 egy kompakt asztali számítógép, amelyet sokféle irodai és otthoni feladathoz használhatsz. Itt van egy részletes leírás a gép főbb jellemzőiről és funkcionalitásáról:

Processzor: A Fujitsu Esprimo Mini PC Q556 egy Intel Core i3 processzort tartalmaz. Ez egy kétmagos processzor, amely kiválóan alkalmas mindennapi irodai munkához, böngészéshez és alapvető feladatokhoz.

Memória: A  RAM elegendő a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A gépben egy  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Operációs rendszer: A Fujitsu Esprimo Mini PC Q556 telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb operációs rendszer verziót biztosítja.

Kompakt méret: A mini PC kialakítás lehetővé teszi, hogy szinte bárhol elhelyezhesd, akár egy kisebb asztalon vagy a TV mögött is. A kompakt méret és a csendes működés lehetővé teszi, hogy ne zavarja a környezetét.

Wi-Fi: A gép beépített Wi-Fi funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli internetkapcsolatot és a hálózati kapcsolódást.

A Fujitsu Esprimo Mini PC Q556 egy sokoldalú gép, amely ideális az irodai munkához, böngészéshez és alapvető feladatokhoz. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a Windows 10 operációs rendszerrel együtt érkezik, így könnyen használható. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy bárhova elhelyezd, és a beépített Wi-Fi kapcsolódást biztosít. Bár a gépben nincs külön grafikus kártya, az integrált grafikus egység alkalmas az alapvető grafikai feladatokhoz és a videolejátszáshoz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bárhova belefér, bármit elvégez Fujitsu Esprimo Mini PC Q556 I3-6100T/16/240SSD/WIFI" című hirdetést látja. (fent)