Betöltés...

Kiemelkedő megbízhatóság Dell Latitude E7470 i7-6600u/16/256SSD/14/FHD ingyen házhoz garanciás Laptop

Ár: 119.998 Ft

A Dell Latitude E7470 egy kiemelkedő megbízhatóságú és teljesítményű laptop, amely kiváló választás lehet azok számára, akik megbízható eszközt keresnek az irodai munkához és a mindennapi feladatokhoz. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy erős Intel Core i7 processzort tartalmaz. Ez egy teljesítménycentrikus processzor, amely kiváló teljesítményt és gyors reaktivitást biztosít az irodai munkához és a közepesen igényes feladatokhoz.

Memória: A laptopban DDR3 RAM található, ami elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely Full HD (FHD) felbontást kínál. Ez lehetővé teszi a tiszta és részletgazdag képmegjelenítést.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb operációs rendszert és a legfrissebb biztonsági és funkcionalitási frissítéseket kínálja a felhasználók számára.

Hordozhatóság: A Dell Latitude E7470 könnyű és hordozható kialakítású, ami ideális az utazásokhoz és az útközbeni munkához.

Kiemelkedő megbízhatóság: A Dell Latitude sorozat híres a megbízhatóságáról és a tartósságáról, így a laptop hosszú távon is kiválóan teljesít.

A Dell Latitude E7470 kiváló választás lehet azok számára, akik magas teljesítményt és megbízhatóságot keresnek az irodai munkához és a mindennapi feladatokhoz. Az erős processzor, a nagy memória és az SSD gyorsítja a rendszer működését, a FHD kijelző pedig kiváló minőségű képeket biztosít. A könnyű és hordozható kialakítás segít az útközbeni munkában, és a Windows 10 operációs rendszer a legújabb funkciókat és biztonsági frissítéseket kínálja. Ezenkívül a megbízhatósága hosszú távon is megfelelő teljesítményt ígér. Az ingyen házhoz szállítás és a garancia pedig plusz előnyök, amelyek még vonzóbbá teszik ezt a laptopot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kiemelkedő megbízhatóság Dell Latitude E7470 i7-6600u/16/256SSD/14/FHD ingyen házhoz garanciás Laptop" című hirdetést látja. (fent)