Betöltés...

Építse meg az elképzeléseit Lenovo ThinkPad P52 I7-8850H/32/512SSD/Nvidia Quadro P1000/FHD Workstation Laptop

Ár: 289.998 Ft

Az Lenovo ThinkPad P52 nem csupán egy munkaállomás; ez egy univerzális eszköz, amely minden felhasználó számára kiváló teljesítményt nyújt. A NaniPC.hu-n kínált ThinkPad P52 olyan felhasználók számára ideális, akik a legmagasabb szintű megbízhatóságot és erőteljes teljesítményt keresik minden területen.

Erőteljes Teljesítmény Minden Felhasználásra Az i7-H processzor, DDR4 RAM,  NVMe SSD, és az Nvidia Quadro P1000 grafikai kártya kombinációja biztosítja, hogy a ThinkPad P52 könnyedén megbirkózik a legkülönbözőbb feladatokkal is. Akár a munka, akár a játék vagy a multimédiás szórakozás igényeit szeretné kielégíteni, ez a laptop képes lesz teljesíteni.

A Határok Feszegetése A Lenovo ThinkPad P52 olyan felhasználók számára készült, akik nem elégednek meg a középszerűséggel. Tökéletes választás mindazoknak, akik egy igazán erős, mindenre képes laptopot szeretnének, amely megbízható társuk lehet a mindennapokban – legyen szó akár általános használatról, akár a legigényesebb szoftverek futtatásáról.

Kompromisszummentes Kialakítás és Használat A ThinkPad P52 nem csak belső teljesítményében, hanem külső kialakításában és felhasználói élményében is kiemelkedik. A robusztus, mégis elegáns kialakítás, a hosszú akkumulátor-élettartam, és a számos csatlakozási lehetőség garantálja, hogy ez a laptop minden szituációban és környezetben a legjobb választás.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Építse meg az elképzeléseit Lenovo ThinkPad P52 I7-8850H/32/512SSD/Nvidia Quadro P1000/FHD Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)