Betöltés...

Munka és kikapcsolódás egyben Lenovo ThinkPad E470 i5-7200u/8/180SSD/14" Laptop

Ár: 84.998 Ft

Gyors és Könnyed: A Lenovo ThinkPad E470 bemutatása

Üdvözöljük a Lenovo ThinkPad E470 világában! Ezt a laptopot úgy tervezték, hogy minden igényét kielégítse, legyen szó akár munkáról, tanulásról vagy szabadidős tevékenységről. Ez az Intel 7. generációs Core i5 processzorral, DDR4 RAM-mal és SSD tárhellyel rendelkező gép erőteljes teljesítményt és zökkenőmentes működést biztosít.


Hordozhatóság, amit szeretni fog: Bárhol és Bármikor

A ThinkPad E470 vékony, könnyű és erőteljes, így szinte bárhol elintézheti vele a teendőit. Az 14"-os képátlójú képernyőnek köszönhetően a laptop nem csak könnyen hordozható, hanem tökéletesen megfelel mindennapi használatra is, legyen az irodában, otthon vagy útközben.


Ragyogó Képminőség: Látványos részletesség

A HD  felbontású, tükröződésmentes kijelző garantálja, hogy a képernyőn látható minden részlet éles és világos legyen. Élvezze a filmeket, videókat és képeket ragyogó minőségben, vagy dolgozzon dokumentumokon kristálytiszta képernyőn.


Hangzás, amit lenyügöz: Dolby® Audio™ Premium

A beépített Dolby® Audio™ Premium technológiával felvértezett sztereó hangszórók éles és tiszta térhangzást kínálnak, így zenehallgatás, filmnézés vagy videohívások alkalmával élvezheti az igazi, tiszta hangzást.


Felhasználóbarát: Kényelem a mindennapokban

A laptop ergonomikus billentyűzete, széles látószögű, arckövető HD webkamera és a zajszűrési funkcióval ellátott két beépített mikrofon segítségével egyszerűen és gyorsan léphet kapcsolatba munkatársaival, családtagjaival vagy barátaival.


Személyre szabott: A választás a tiéd

Ezen felül, a naniPC.hu oldalon a Lenovo ThinkPad E470 tárhelye, memóriája, és testre szabható, hogy maximálisan megfeleljen az Ön igényeinek. Az SSD és HDD bővítési lehetőséggel pedig Ön maga döntheti el, milyen tárhelyre van szüksége.


A vásárlók kedvence: Bizalom, amit érezni fog

A NaniPC.hu oldalon rengeteg pozitív vásárlói visszajelzés található a Lenovo ThinkPad E470-ról, amelyek alapján biztos lehet abban, hogy jól választ, ha ezt a modellt választja.


Azonnal használatra kész: Plug and Play

Ráadásul, minden általunk kínált Lenovo ThinkPad E470 azonnal használatra kész, előre telepítve érkezik, így Önnek csak be kell kapcsolnia, és máris használhatja.


Megbízhatóság és kényelem: Ingyenes szállítás és garancia

Végül, de nem utolsósorban, minden általunk értékesített Lenovo ThinkPad E470 ingyenes szállítással érkezik, valamint garanciát biztosítunk a termékre, hogy Ön gondtalanul élvezhesse új laptopját.


Az akciós ár, a remek specifikációk és a számos előny miatt a Lenovo ThinkPad E470 igazán kihagyhatatlan ajánlat. Vásárolja meg most, és élvezze a kiváló teljesítményt és a megbízható minőséget!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Munka és kikapcsolódás egyben Lenovo ThinkPad E470 i5-7200u/8/180SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)