Betöltés...

DELL P2414H Tökéletes megjelenítés DVI/VGA/DP/USB/24" Monitor

Ár: 34.998 Ft

A DELL P2414H egy kiváló minőségű 24 hüvelykes monitor, amely kiváló megjelenítést és sokoldalúságot kínál az asztali munkakörnyezetben. Itt vannak a monitor főbb jellemzői:




Kiváló képminőség: A monitor Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontással rendelkezik, ami éles és részletgazdag képmegjelenítést biztosít. A LED háttérvilágításnak köszönhetően a színek élénkek és a kontraszt arányos.


Sokoldalúság a csatlakoztatásban: A monitor rendelkezik DVI-, VGA-, DisplayPort- és USB-csatlakozókkal, így könnyen csatlakoztatható számítógéphez és más eszközökhöz. Ez lehetővé teszi a rugalmas kapcsolódást a különböző eszközökkel.


Állítható magasság és döntés: A monitor állítható magassággal és dőlésszögbe állítással rendelkezik, így könnyen testreszabható az optimális nézési pozíció eléréséhez. Ez kényelmes munkavégzést biztosít.


Széles betekintési szögek: A monitor széles betekintési szögekkel rendelkezik, így több személy is kényelmesen megtekintheti a képernyőn megjelenő tartalmat.


USB-portok: A monitor beépített USB-portokkal is rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén csatlakoztathatók USB-eszközök, például pendrive-ok vagy perifériák.



A DELL P2414H egy olyan monitor, amely kiváló választás lehet azok számára, akiknek fontos a jó képminőség és a sokoldalúság az asztali munkakörnyezetben. Az állítható magasság és dőlésszög lehetővé teszi a testreszabott kényelmet, míg a széles betekintési szögek segítenek a tartalmak megosztásában. A különböző csatlakozási lehetőségek pedig rugalmas kapcsolódást biztosítanak más eszközökkel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL P2414H Tökéletes megjelenítés DVI/VGA/DP/USB/24" Monitor" című hirdetést látja. (fent)