Betöltés...

Játssz a csúcson Aerocool ORE ONE PC i7-11700F/32DDR4/1TB NVME RTX 3050-8GB-DDR6

Ár: 348.998 Ft

Az Aerocool ORE ONE egy kiváló minőségű, erőteljes számítógép, amelyet kifejezetten játékokhoz és intenzív feladatokhoz terveztek.

Az i7-11700F processzor és a 32GB DDR4 RAM rendkívül hatékony és biztosítja a zökkenőmentes működést még a legigényesebb játékok esetén is. A 1TB NVME tároló gyors és hatékony adatátvitelt biztosít, míg az RTX 3050 8GB DDR6 videokártya kiváló minőségű grafikát kínál.


A számítógép RAM, SSD és VGA bővítése is választható, így tovább növelhető a teljesítménye. Az Aerocool ORE ONE funkciói közé tartozik az RGB világítás, a kiváló minőségű fém burkolat és a csendes működés.


Az ingyenes szállítással, garanciával és azonnali használatkészen előtelepítve, kedvező áron vásárolható meg a www.nanipc.hu oldalon.


A számítógép erős és megbízható teljesítményt kínál, ideális választás játékosoknak és számítógépes szakembereknek egyaránt.  


Processzor (i7-11700F):

hatékony teljesítmény a gyorsabb munkához és játékhoz, ideális multitaskinghoz és erőforrás-intenzív feladatokhoz


Az Intel Core i7-11700F processzor erős teljesítményt nyújt a legigényesebb feladatokhoz is. A 8 mag és 16 szál miatt a multitasking sem jelent problémát. A magas feszültség és hőmérsékleti tartomány lehetővé teszi az erős terhelések hatékony kezelését.


A processzor képes a Turbo Boost funkcióra is, ami lehetővé teszi, hogy az órajel dinamikusan növekedjen a magasabb teljesítmény érdekében.


RAM (32GB DDR4):

nagyobb memóriakapacitás a hatékonyabb munkavégzéshez, több feladat végzéséhez és nagyobb programok és fájlok futtatásához


Tároló (1TB NVME SSD):

nagy tárolókapacitás és gyors adatelérés a jobb teljesítményhez, gyorsabb betöltési időkkel és gyorsabb fájlátvitellel


Videokártya (RTX 3050-8GB-DDR6):

magasabb grafikus teljesítmény a nagyobb játékélményhez és jobb grafikai tervezéshez, támogatja a ray tracing technológiát és a DLSS-t A Nvidia RTX 3050-8GB-DDR6 videokártya az új Nvidia Ampere architektúrára épül, ami számos előnyt kínál a korábbi generációkhoz képest.


A 8GB DDR6 memóriának köszönhetően gyors és hatékony teljesítményt nyújt akár a legújabb játékok és grafikai alkalmazások futtatása során is. Emellett támogatja a ray tracing technológiát és a DLSS-t, amelyek lehetővé teszik a jobb minőségű képek és animációk létrehozását.


A kártya hűtése hatékony, így hosszabb távon is megbízhatóan működik, valamint alacsony fogyasztása miatt kevesebb áramot igényel.

 

Bővíthetőség:

lehetőség van a RAM, SSD és videokártya bővítésére, így könnyedén frissíthető a gép a jövőbeni igényekhez Kényelmes használat: előtelepített szoftverekkel, ingyenes szállítással és garanciával, azonnal használatba vehető állapotban érkezik a vásárlóhoz


Jó ár-érték arány: a megfizethető áron kapható erős teljesítmény és bővíthetőség miatt nagyszerű választás lehet mind az otthoni felhasználók, mind a gamer vagy kreatív ipar szakemberek számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Játssz a csúcson Aerocool ORE ONE PC i7-11700F/32DDR4/1TB NVME RTX 3050-8GB-DDR6" című hirdetést látja. (fent)