Betöltés...

Minden Egyben Lenovo Tiny in ONE M73 PC i5-4460T/8GB/128SSD/AIO PC 23" All-in-One PC

Ár: 84.998 Ft

A Lenovo Tiny in ONE M73 egy mindent egyben (AIO) számítógép, ami a számítógép és a monitor egyetlen eszközbe való integrálásával kínál egyszerűséget és hatékonyságot. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor: A számítógépet egy Intel Core i5 processzor hajtja, ami megfelelő teljesítményt nyújt az irodai feladatokhoz és a közepesen igényes számítógépes munkához.


Memória: A gépben  DDR3 RAM található, ami lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a többfeladatos alkalmazások futtatását. A memória bővíthető, ha szükséges.


Tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, miközben segít minimalizálni az adatvesztés kockázatát.


Monitor: Az eszköz egy 23 hüvelykes Full HD (FHD) monitorral van ellátva, amely tiszta és éles képet nyújt. A monitor állítható, így könnyen megtalálhatja a megfelelő betekintési szöget.


Kompakt kialakítás: Az AIO számítógép kis helyet foglal el, és minimalista kialakításának köszönhetően modern és stílusos megjelenést kölcsönöz az irodának.


Csatlakozások: Az eszköz számos csatlakozóval rendelkezik, például USB-portokkal, Ethernet-csatlakozóval, és hangcsatlakozókkal, ami lehetővé teszi a különböző eszközök és perifériák csatlakoztatását.



A Lenovo Tiny in ONE M73 egy olyan mindent egyben számítógép, amely ideális választás lehet az irodai környezetekbe, ahol a kompakt kialakítás és az egyszerűség fontos szempontok. Az SSD tároló gyorsítja a rendszerindítást és az alkalmazások betöltését, így a munkavégzés gördülékenyen zajlik.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Minden Egyben Lenovo Tiny in ONE M73 PC i5-4460T/8GB/128SSD/AIO PC 23" All-in-One PC" című hirdetést látja. (fent)