Betöltés...

LENOVO ThinkPad T480 I5-8350u/8DDR4/256NVMe/FHD/14" Touch Érintőképernyős Laptop

Ár: 134.998 Ft

A Lenovo ThinkPad T480 egy nagyon sokoldalú és megbízható laptop, amely kiváló választás lehet azok számára, akik érintőképernyős funkcionalitást és jó teljesítményt keresnek. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy erős és hatékony processzor, amely megbízható teljesítményt nyújt az irodai munkához, a böngészéshez és a közepesen igényes feladatokhoz.

Memória: A laptopban  DDR4 RAM található, ami elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy  NVMe SSD található. Az NVMe SSD nagyon gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 14 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, ami lehetővé teszi az érintőképernyős navigációt és interakciót a Windows 10 operációs rendszerrel. A Full HD (FHD) felbontás pedig kiváló minőségű képmegjelenítést biztosít.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely támogatja az érintőképernyős funkciókat.

Mobil hálózat: Ezenkívül a laptop támogatja a mobil hálózatokat is, így könnyedén csatlakozhat az internethez és szinkronizálhatja adatait mobil eszközeivel.

Üzleti minőség: A ThinkPad sorozat híres a megbízhatóságáról és az üzleti minőségű építéséről. Azokat a funkciókat és technológiákat tartalmazza, amelyek az üzleti felhasználók számára fontosak, például a vállalati biztonsági funkciókat és a tartósságot.

A Lenovo ThinkPad T480 egy nagyszerű választás lehet azoknak, akik értékelik az érintőképernyős funkcionalitást és a megbízható teljesítményt. Az NVMe SSD gyorsítja a rendszer működését, az érintőképernyő lehetővé teszi az interakciót és a navigációt az érintőképernyős alkalmazásokban, a Windows 10 operációs rendszerrel pedig modern és hatékony felhasználói élményt nyújt. Az üzleti minőségű építés pedig megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LENOVO ThinkPad T480 I5-8350u/8DDR4/256NVMe/FHD/14" Touch Érintőképernyős Laptop" című hirdetést látja. (fent)