Betöltés...

Játékra Teremtve Aerocool Quantum Mesh Gamer PC i5-10400F/16DDR4/1TBSSD/RTX 3050-8GB-DDR6

Ár: 299.998 Ft

Aerocool Quantum Mesh Gamer PC: Az Ultimate Játékosoknak

Az Aerocool Quantum Mesh Gamer PC a játékosoknak készült, akik az ultimátum teljesítményt keresik. A gép erőteljes i5-10400F processzora és a 16GB DDR4 RAM gyors reakcióidőt és zökkenőmentes játékélményt biztosít még a legigényesebb játékok esetén is. A 1TB SSD tárhely elegendő helyet biztosít az összes játékhoz és médiafájlhoz, míg az RTX 3050 8GB DDR6 GPU élethű grafikákat és lenyűgöző látványt kínál minden játékhoz.

Az Aerocool Quantum Mesh Gamer PC modern, robusztus és stílusos kialakítással rendelkezik, amely nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem látványos megjelenést is biztosít a játékszobában vagy az irodában. A szellőzőnyílások és a mesh panelek optimális hűtést biztosítanak, így a gép mindig hűvös marad a hosszú játékmenetek során is.

Kiemelkedő Jellemzők és Funkciók

Az Aerocool Quantum Mesh Gamer PC számos egyedi jellemzővel és funkcióval rendelkezik, mint például az ARGB világítás, amely hangulatossá és látványossá teszi a játékélményt. A sokoldalú portok és csatlakozók lehetővé teszik különféle perifériák és kiegészítők csatlakoztatását, míg az előre telepített Windows 10 operációs rendszer azonnali használatra kész állapotot biztosít.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Játékra Teremtve Aerocool Quantum Mesh Gamer PC i5-10400F/16DDR4/1TBSSD/RTX 3050-8GB-DDR6" című hirdetést látja. (fent)