Betöltés...

Kitűnő játékélmény Nvidia GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128bit Videokártya

Ár: 120.000 Ft

A Nvidia GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128bit videokártya egy kiváló minőségű grafikus kártya, amely tökéletesen megfelel azoknak a felhasználóknak, akik nagy teljesítményű és minőségi grafikára vágynak.

Az 8GB GDDR6 memóriának és a 128bit-es memóriabusznak köszönhetően a kártya tökéletesen kezeli a nagy felbontású játékokat, videókat és grafikai alkalmazásokat, amelyek nagymértékben megkönnyítik a munkáját.

Az RTX 3050 a legújabb Ampere GPU architektúrára épül, amely jelentős teljesítménnyel büszkélkedhet a korábbi generációkhoz képest.

Az RT Cores és a Tensor Cores segítségével a kártya támogatja a Ray Tracing technológiát, amely tökéletesen valósághű megjelenítést biztosít a játékokban.

A kártya támogatja a DirectX 12 Ultimate API-t, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legújabb játékokat és grafikai alkalmazásokat a legmagasabb minőségben élvezhessék.

Az HDMI 2.1, DisplayPort 1.4a és a DVI-D kijáratok lehetővé teszik a kártya csatlakoztatását akár négy monitorhoz is.

Az Nvidia GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128bit videokártya megvásárolható a www.nanipc.hu oldalon, ahol a vásárlók számára elérhető a legjobb ár-érték arány.

A kártya tökéletes választás lehet azoknak a felhasználóknak, akik nagymértékű grafikai teljesítményt keresnek és kiváló minőségű megjelenítést szeretnének.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kitűnő játékélmény Nvidia GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128bit Videokártya" című hirdetést látja. (fent)