Betöltés...

✅Energiatakarékos❗ Számítógép Fujitsu Esprimo P720 I5-4590/8GB/128SSD / PC

Ár: 59.998 Ft

A Fujitsu Esprimo P720 egy energiatakarékos asztali számítógép, amely megbízható teljesítményt kínál. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor: A számítógépet egy Intel Core i5 processzor hajtja, ami megfelelő teljesítményt nyújt az irodai feladatokhoz és a közepesen igényes számítógépes munkához.


Memória: A gépben  DDR3 RAM található, ami lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a többfeladatos alkalmazások futtatását. A memória bővíthető, ha szükséges.


Tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít,  Az SSD segít minimalizálni az adatvesztés kockázatát.


Grafikus teljesítmény: A gépben integrált grafikus vezérlő található, ami megfelelő grafikus képességeket biztosít az irodai feladatokhoz és a böngészéshez.


Energiatakarékosság: A Fujitsu Esprimo sorozatot energiahatékony tervezéssel készítik, ami segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket és a környezeti terhelést.


Csatlakozások: A gép számos csatlakozóval rendelkezik, például USB-portokkal, Ethernet-csatlakozóval, és hangcsatlakozókkal, ami lehetővé teszi a különböző eszközök és perifériák csatlakoztatását.



A Fujitsu Esprimo P720 egy megbízható és energiatakarékos asztali számítógép, amely ideális választás lehet az irodai felhasználók számára. Az SSD tároló segít gyorsítani a rendszerindítást és az alkalmazások betöltését, míg a hagyományos merevlemez lehetőséget nyújt nagyobb adatmennyiségek tárolására.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅Energiatakarékos❗ Számítógép Fujitsu Esprimo P720 I5-4590/8GB/128SSD / PC" című hirdetést látja. (fent)