Betöltés...

DELL Latitude E7480 i5-6300U/16DDR4/256SSD/14”/FHD Laptop

Ár: 109.998 Ft

A Dell Latitude E7480 egy kiváló minőségű laptop, amely erős teljesítményt és kényelmet kínál az üzleti felhasználók és a produktív munkavégzésre törekvők számára. Itt vannak a laptop főbb jellemzői:




Erős teljesítmény: Az Intel Core i5 processzor megbízható teljesítményt nyújt a mindennapi irodai munkához, a többfeladatos feladatokhoz és az alkalmazások hatékony futtatásához.


Elegendő memória: A  DDR4 RAM elegendő memóriát biztosít a hatékony többfeladatos munkavégzéshez, és segíti a zökkenőmentes alkalmazáskezelést.


Gyors tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és gyors rendszerindítást biztosít. Az SSD meghajtó hozzájárul a laptop általános gyorsaságához és hatékonyságához.


Kiváló minőségű kijelző: A 14 hüvelykes Full HD (FHD) kijelző éles és részletgazdag képmegjelenítést kínál. A kijelző nagy betekintési szögekkel és kiváló színhűséggel rendelkezik.


Operációs rendszer: A laptop előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínálja.



A Dell Latitude E7480 egy kiváló választás azoknak, akiknek szükségük van egy megbízható és hatékony laptopra az üzleti feladatokhoz. Az erős processzor, a nagy mennyiségű RAM és a gyors SSD lehetővé teszik a hatékony munkavégzést, míg a kiváló minőségű kijelző segít a részletes munkavégzésben. A Windows 10 operációs rendszer pedig a legújabb szoftveres funkcionalitást biztosítja.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL Latitude E7480 i5-6300U/16DDR4/256SSD/14”/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)