Betöltés...

Ötleteidhez az erő DELL Precision 7730 i7-8850H/32GB/512NVME/Nvidia P3200/17,3"/ Tervezés Grafika Videó Játék Workstation Laptop

Ár: 319.998 Ft

DELL Precision 7730 - Erőteljes Teljesítmény Tervezéshez, Grafikához és Játékhoz

Processzor: Az i7 processzorral a DELL Precision 7730 kiemelkedő teljesítményt nyújt a tervezéshez, grafikához és játékhoz egyaránt.

Memória: DDR4 RAM biztosítja a zökkenőmentes multitaskingot és a nagy teljesítményű alkalmazások futtatását, ami ideális a komplex projektkezeléshez és nagy fájlok feldolgozásához.

Tárhely: Az NVME SSD gyors és nagy tárolókapacitást biztosít az operációs rendszernek, alkalmazásoknak és nagy fájlok tárolására, lehetővé téve a gyors adatátvitelt és az azonnali hozzáférést.

Grafikus Teljesítmény: Az NVIDIA grafikus kártya kiváló minőségű grafikai tervezést, videószerkesztést és akár játékot is lehetővé tesz, biztosítva a lenyűgöző vizuális élményt és a kreatív munka hatékonyságát.

Kijelző: A 17,3 hüvelykes kijelző széles látószöget és magas felbontást biztosít, ideális a részletgazdag tervezéshez és a lenyűgöző multimédiás élményekhez.

Kialakítás: A DELL Precision 7730 strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a kemény munkakörnyezet kihívásainak, ideális választás az aktív életmódot folytatóknak és az utazóknak.

Csatlakoztathatóság: A laptop számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a USB portokat, a HDMI kimenetet és a Thunderbolt 3 portot is, így könnyen csatlakoztathat más eszközökhöz és kiegészítőkhöz.

Operációs Rendszer: Alapértelmezés szerint a DELL Precision 7730 Windows 10 operációs rendszerrel van ellátva, amely biztosítja a szükséges funkcionalitást és kompatibilitást.

A DELL Precision 7730 az erőteljes teljesítményt, a kiváló grafikus képességeket és a sokoldalú funkcionalitást ötvözi, hogy megfeleljen a tervezők, grafikusok és játékfejlesztők igényeinek. Ez a laptop a legjobb választás lehet azoknak, akik professzionális szintű teljesítményt keresnek a mindennapi munkájukhoz és szórakozásukhoz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ötleteidhez az erő DELL Precision 7730 i7-8850H/32GB/512NVME/Nvidia P3200/17,3"/ Tervezés Grafika Videó Játék Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)