Betöltés...

Kiváló Képminőség játékhoz és munkához AOC E2770Pqu Game Monitor 27" 1080p FHD HDMI/DVI/VGA/USB/Hangszóró

Ár: 39.998 Ft

Az AOC E2770Pqu 27 hüvelykes Game Monitor a tökéletes választás mindazok számára, akik kompromisszumok nélkül szeretnék élvezni a kiváló képminőséget mind játék közben, mind a munkavégzés során. A NaniPC.hu kínálatában megtalálható monitor egyaránt kielégíti a professzionális és szórakoztató felhasználók igényeit.

Kiváló Képminőség és Nagy Képernyő A 27 hüvelykes képernyő és az 1080p Full HD felbontás kristálytiszta képet biztosít, amely tökéletesen alkalmas a részletgazdag játékokhoz és a precíz munkavégzéshez egyaránt. Az éles képminőség és a gyors válaszidő garantálja a zökkenőmentes élményt minden felhasználási területen.

Sokoldalú Csatlakozási Lehetőségek Az AOC E2770Pqu monitor HDMI, DVI, VGA és USB csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható különféle eszközökhöz. Legyen szó számítógépről, játékkonzolról vagy egyéb perifériákról, a monitor minden helyzetben kiválóan teljesít. A beépített hangszórók további kényelmet és funkcionalitást nyújtanak, hogy Ön még teljesebben élvezhesse a tartalmakat.

Ideális Minden Felhasználónak Az AOC E2770Pqu monitor tökéletes választás mindazok számára, akik kiváló képminőségre és sokoldalú funkcionalitásra vágynak. Legyen szó játékosokról, irodai dolgozókról, diákokról vagy otthoni felhasználókról, ez a monitor minden igényt kielégít.

Záró Gondolatok Fedezze fel az AOC E2770Pqu Game Monitor nyújtotta kiváló képminőséget és sokoldalúságot a NaniPC.hu-n. Élvezze a professzionális és szórakoztató tartalmakat egyaránt ezen a lenyűgöző monitoron, amely azonnal elérhető és használatra kész.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kiváló Képminőség játékhoz és munkához AOC E2770Pqu Game Monitor 27" 1080p FHD HDMI/DVI/VGA/USB/Hangszóró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Dvi
Usb
Vga
AOC