Betöltés...

A Strapabíró Lenovo ThinkPad T440 i5-4300u/8/180SSD/14" Laptop

Ár: 69.998 Ft

Optimális Teljesítmény és Strapabírás | NaniPC




Processzor & Teljesítmény: Az Intel i5 processzor gyors és megbízható teljesítményt nyújt, ideális a multitaskinghoz és a napi teendőkhöz. A DDR3 RAM gondoskodik arról, hogy alkalmazásaid simán fussanak.


Tárolás & Gyorsaság: Az SSD tárhely elegendő helyet biztosít a fontos fájlok, dokumentumok tárolására, miközben gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést garantál.


Kijelző & Megjelenítés: A 14 colos kijelző éles és világos képet nyújt, legyen szó munkáról vagy multimédiáról. Ideális méret a hordozhatóság és a produktivitás közötti egyensúlyhoz.


Kompatibilitás & Operációs rendszer: Teljes mértékben Windows 10 kompatibilis, lehetőséget adva a legújabb szoftverek és biztonsági frissítések használatára. Választható operációs rendszerrel (Windows 10 vagy 7) személyre szabhatod eszközöd.


Testreszabás & Bővítés: RAM és SSD bővítési lehetőségek állnak rendelkezésre, így a laptop könnyen igazodik a változó igényekhez. Ezzel a jövőben is gyors és hatékony maradhat.


Strapabíró Kialakítás: A Lenovo ThinkPad T440 ismert robusztus és tartós kialakításáról, amely ellenáll a mindennapi használat során előforduló kopásnak és sérüléseknek.


Ajánlott Felhasználás: Ideális választás üzleti felhasználók számára és otthoni munkavégzésre egyaránt. Kiválóan alkalmas azok számára, akik egy megbízható, hosszú távú társat keresnek.


Kiegészítők & Garancia: Minden vásárlás ingyenes szállítással, garanciával és a "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" szolgáltatással érkezik, amely garantálja, hogy a laptop készen áll a használatra.



Válaszd a Lenovo ThinkPad T440-et, ha egy megbízható, hordozható és minden szempontból kiválóan teljesítő laptopra van szükséged! | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A Strapabíró Lenovo ThinkPad T440 i5-4300u/8/180SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)