Betöltés...

✅AKCIÓ! +8GB Féláron❗ Megnyerő személyiség DELL E5470 i5-6300u/16GB/256SSD/14,1” Laptop

Ár: 94.998 Ft

Megnyerő személyiség.

Kiváló teljesítményt nyújtó laptop elegáns és sokoldalú 14"-es kivitelben, a kategória legjobb biztonsági és felügyeleti funkcióival.


Átdolgozás után teljes funkciókészlettel.

* Olcsón Minőségi Laptopok Számítógépek Monitorok Készletről, hétvégén is! –>www.nanipc.hu Azonnali átvét, vagy másnapra utánvételesen, ingyenes szállítással, garanciával. Rendelés és gépválasztásban segítség, telefonos szaktanácsadás, hétvégén is-> 06 20 350 18 07 * -


 A négyszázas, 6. generációs 4 magos Quadro Intel® Core i  processzor mellé opcionálisan alulról megvilágított billentyűzetet és sok-sok portot, tárhelyet és csatlakozási lehetőséget kínálunk.


Mobil kiegészítők tárházából választhat, hogy bárhol hatékonyan dolgozhasson.

A korszerű összetevők, például az M. 2 SATA és M. 2 PCIe/NVME félvezető-alapú meghajtók a hagyományos merevlemezeknél akár négyezer gyorsabb adatátvitelt biztosítanak.


Az új DDR4 memória gyorsabban, mégis kisebb energiafogyasztás mellett dolgozza fel az adatokat. A három USB 3.0, az RJ45, a HDMI és a VGA porton keresztül minden eszközt és kiegészítőt csatlakoztathat.   .


Tartós A legbiztonságosabb üzleti célú laptopunk még vékonyabb, és prémium minőségű anyagokból készül.


Továbbfejlesztett kialakítás

Szénszálas erősítésű polimer akkumulátorfedél, folyadékálló billentyűzet. - Az asztal bármely pontján elérhető hatékonyság: A galvanizált, 180 fokban nyitható csuklópántnak köszönhetően a monitor és a billentyűzet bármilyen felületre kihajtható


Tartós kialakítás

A nagy fényerőt, élénk színeket és kiemelkedő tartósságot nyújtó Corning® Gorilla® Glass NBT kiemelkedő karcállóságot biztosít a 14 hüvelykes képernyő számára.


A laptop üvegszálas LCD hátlapjának és a MIL-STD 810G katonai szabvány szerint tesztelt háznak köszönhetően gond nélkül dolgozhat.


 Az egységes karbantartás, valamint az összes Latitude 5000 és 6000 sorozatú laptopban közös akkumulátor révén könnyedén karbantarthatja a teljes laptopflottát. Intelligens dokkolási megoldások


Akár két külső kijelzőt és további külső eszközöket vezérelhet.

Az Intel® Pro vezeték nélküli kijelzőtechnológia (Intel® Pro WiDi) kivetítők és monitorok vezeték nélküli, biztonságos csatlakoztatását teszi lehetővé.


Biztonságos

Csak a Dell kínál egyetlen forrásból azonnal használatba vehető, iparágvezető titkosítást, opcionálisan ujjlenyomat-olvasóval kiegészített hitelesítést és modern kártevőtámadás-megelőző eszközöket.


A Dell Data Protection | Protected Workspace minden eszközön gondoskodik az adatok további védelméről, legyenek azok külső adathordozók, öntitkosító meghajtók vagy nyilvános felhő.


Felügyelhető  

A világ legjobban felügyelhető laptopja, amely rugalmas és automatizált BIOS- és rendszer-konfigurálást tesz lehetővé a Dell Client Command Suite ingyenes eszközeivel. Megkönnyítjük a Latitude géppark üzembe helyezését, figyelését és frissítését.


Megbízható

A tartós, hosszú távú használatra tervezett házat alapos, katonai szintű MIL-STD 810G szabvány szerinti tesztelésnek vetettük alá, hogy a rendszer ellenálljon a valós körülményeknek.  



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅AKCIÓ! +8GB Féláron❗ Megnyerő személyiség DELL E5470 i5-6300u/16GB/256SSD/14,1” Laptop" című hirdetést látja. (fent)