Betöltés...

Minden egyben Számítógép HP ProOne 600 AIO PC I3-4160/8/128SSD/22"/FHD/CAM

Ár: 69.998 Ft

Az HP ProOne 600 AIO PC a modern technológia és az ergonomikus design tökéletes szimbiózisát képviseli, ahol a "Kapcsold be és használd" filozófiát valósítjuk meg. A NaniPC.hu-n keresztül kínált minden egyben számítógép nem csak a teljesítményre, hanem a felhasználói kényelemre is nagy hangsúlyt fektet.


Kompakt és Kábelmentes Megoldás



Minden Egyben: Integrált PC, képernyő, hangszórók és webkamera egyetlen kompakt eszközben, így megszabadulhat a kábelek zavarától.
Csak Egy Tápkábel: Az egész rendszer egyetlen 220V-os tápkábellel működik, így az asztala rendezett és tiszta maradhat.
Vezeték Nélküli Kapcsolat: A billentyűzet és az egér akár vezeték nélküli is lehet, amely tovább növeli a használati kényelmet és az asztal rendezettségét.


Többfeladatos Használat a Mindennapokhoz Akár munkáról, akár szórakozásról van szó, az HP ProOne 600 AIO PC minden igényt kielégít:



Munka: Az i3 processzor és a bővíthető memória zökkenőmentes multitaskingot és gyors alkalmazásindítást biztosít.
Tanulás: A Full HD kijelző és a beépített webkamera ideális online órákhoz és webkonferenciákhoz.
Szórakozás: Élvezze a filmeket, a zenét és a videójátékokat a beépített hangszórókon keresztül, kiváló minőségben.


Azonnal Használatra Kész Minden HP ProOne 600 AIO PC ingyenes szállítással és előre telepített operációs rendszerrel érkezik a NaniPC.hu-ról, így "Kapcsold be és használd". Azonnal kezdheti a munkát vagy a szórakozást, anélkül, hogy időt kellene vesztegetnie a beállításokkal.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Minden egyben Számítógép HP ProOne 600 AIO PC I3-4160/8/128SSD/22"/FHD/CAM" című hirdetést látja. (fent)