Betöltés...

Az otthoni Mindenes Lenovo ThinkCentre M710T i5-6500/8GB/256SSD/DVD Számítógép

Ár: 69.998 Ft

Az Lenovo ThinkCentre M710T a hatékonyság és sokoldalúság megtestesítője, amely ideális választás az otthoni használathoz a NaniPC.hu kínálatából. Ez a készülék tökéletesen alkalmazkodik a különböző igényekhez, legyen az irodai munka, kreatív projektek, multimédia vagy akár játékok.

Kiváló Teljesítmény Minden Feladatra Az Intel Core i5-6500 processzorral, 8GB RAM-mal és 256GB SSD-vel felszerelve a Lenovo ThinkCentre M710T képes gyorsan és hatékonyan kezelni a különböző alkalmazásokat és programokat. Az SSD meghajtónak köszönhetően a rendszerindítás és az alkalmazások betöltése villámgyors, így több idő marad azokra a tevékenységekre, amelyeket igazán élvez.

Multimédia és Szórakozás Otthon Nem csak munkára termett: a Lenovo ThinkCentre M710T ideális platform a multimédiás tartalmak élvezetéhez is. A beépített DVD meghajtóval könnyedén lejátszhatja kedvenc filmjeit vagy zenéit, míg a számos csatlakozási lehetőség (többek között HDMI) lehetővé teszi a nagyfelbontású kijelzőkhöz való csatlakozást a még lenyűgözőbb vizuális élmény érdekében.

Sokoldalú és Megbízható A Lenovo híres a megbízható és tartós készülékeiről, és a ThinkCentre M710T nem kivétel. Ez a PC tökéletesen illeszkedik otthona bármely szegletébe, legyen szó a nappaliról, tanulóról vagy akár a konyháról. A kompakt méret ellenére ez a gép egy igazi mindenes, amely készen áll a különböző otthoni kihívásokra.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Az otthoni Mindenes Lenovo ThinkCentre M710T i5-6500/8GB/256SSD/DVD Számítógép" című hirdetést látja. (fent)