Betöltés...

Az új Kategóriateremtő Lenovo T470 i5-6300u/8DDR4/256SSD/FHD/14” Laptop

Ár: 89.998 Ft

Az új Lenovo T470 egy olyan laptop, amely számos kategóriában megállja a helyét, és valóban kategóriateremtőnek tekinthető. Az alábbiakban bemutatom a laptop fő jellemzőit és előnyeit:




Processzor: A Lenovo T470 laptop egy erőteljes Intel Core i5 processzorral van felszerelve, amely kiváló teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz és a multitaskinghoz.


Memória: DDR4 RAM, ami elegendő a hatékony munkavégzéshez és a szoftverek futtatásához.


Tárhely: SSD (Solid State Drive) meghajtó gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, valamint megnöveli az alkalmazások és fájlok gyorsaságát.


Kijelző: A 14 hüvelykes FHD (Full High Definition) kijelző éles és részletgazdag képeket kínál, ideális a munkavégzéshez és a multimédiás tartalmakhoz.


Hordozhatóság: A Lenovo T470 könnyű és karcsú kialakítású, így könnyedén hordozható és ideális az utazáshoz.


Üzleti funkciók: Az üzleti felhasználók számára tervezett laptop, amely tartalmazza a TPM (Trusted Platform Module) biztonsági chipet és egyéb üzleti funkciókat.


Operációs rendszer: Az operációs rendszer választható, így eldöntheti, hogy melyik rendszert szeretné telepíteni.


Billentyűzet: A Lenovo laptopok híresek a minőségi billentyűzetükről, amelyek kényelmes és pontos gépelést tesznek lehetővé.



Az új Lenovo T470 egy olyan laptop, amely a hatékony munkavégzéshez, az üzleti felhasználók igényeinek kielégítéséhez és a hordozhatósághoz tervezett. A kiváló teljesítmény,  és a karcsú kialakítás kombinációja azt teszi lehetővé, hogy kategóriateremtőnek számítson ezen a területen. Ha megbízható és erős laptopot keres, a Lenovo T470 jó választás lehet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Az új Kategóriateremtő Lenovo T470 i5-6300u/8DDR4/256SSD/FHD/14” Laptop" című hirdetést látja. (fent)