Betöltés...

✅Teljesítmény és stílus RGB Trinity 6500 i5-6500/16/256SSD / Új PC❗

Ár: 109.998 Ft

Az RGB Trinity 6500 Új PC a legújabb technológiai fejlesztések és a modern dizájn tökéletes kombinációját kínálja.


Erőteljes Processzor

Az Intel Core i5-6500 processzor négy magjával és gyors órajelével minden feladatot simán és hatékonyan kezel, legyen szó játékról vagy irodai munkáról.


Bőséges Memória és Tárhely

A 16 GB DDR4 RAM gyors és hatékony multitaskingot biztosít, míg a 250 GB-os SSD gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést tesz lehetővé.


Stílusos és Funkcionális Design

Az RGB világítás nem csak egyedi megjelenést biztosít, hanem emeli a használati élményt is. A gépház modern és esztétikus, így bármely környezetben jól mutat.


Testreszabhatóság és Bővíthetőség

A NaniPC.hu-nál lehetősége van további SSD, RAM és egyéb hardverek bővítésére, így a gép teljesen az Ön igényeihez igazítható.


Megbízhatóság és Támogatás

Élvezze az ingyenes szállítást és a garanciát minden NaniPC.hu-nál vásárolt termékre. A gép azonnali használatra készen érkezik, így azonnal belevághat a munkába vagy a játékba.


Záró Gondolatok

Az RGB Trinity 6500 Új PC a legjobb választás a modern technológia és stílus szerelmeseinek. Látogasson el a NaniPC.hu-ra, és élje meg a kivételes teljesítményt és dizájnt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅Teljesítmény és stílus RGB Trinity 6500 i5-6500/16/256SSD / Új PC❗" című hirdetést látja. (fent)