Betöltés...

Lenovo X250 i5-5300u/8/256SSD/HD5500/12,5” Laptop

Ár: 64.998 Ft

A Lenovo ThinkPad X250 egy kompakt és hordozható laptop, amely kiváló választás lehet azoknak, akiknek fontos a mobilitás és az üzleti felhasználás. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy energiatakarékos és megbízható processzor, amely alkalmas az irodai munkához, a böngészéshez és az alapvető informatikai feladatokhoz.

Memória: A laptopban DDR3 RAM található, ami elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 12,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami ideális a hordozhatóság szempontjából. Bár a kijelző kisebb, de a felbontás lehetővé teszi a tisztább képmegjelenítést.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb operációs rendszert kínálja a felhasználók számára.

Hordozhatóság: A Lenovo ThinkPad X250 könnyű és hordozható kialakítású, ideális azoknak, akik gyakran úton vannak vagy olyan helyeken dolgoznak, ahol a hordozhatóság fontos szempont.

Üzleti minőség: A Lenovo ThinkPad sorozat híres a megbízhatóságáról és az üzleti minőségű építéséről. Azokat a funkciókat és technológiákat tartalmazza, amelyek az üzleti felhasználók számára fontosak, például a vállalati biztonsági funkciókat és a tartósságot.

A Lenovo ThinkPad X250 egy ideális választás lehet azok számára, akiknek fontos a mobilitás és a hordozhatóság, miközben nem szeretnék feláldozni a megbízható teljesítményt és az üzleti minőséget. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, a 12,5 hüvelykes kijelző pedig elegendő területet biztosít a munkához, valamint a könnyű hordozhatóságot. Az üzleti minőségű építés pedig megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo X250 i5-5300u/8/256SSD/HD5500/12,5” Laptop" című hirdetést látja. (fent)