Betöltés...

Útra kész HP EliteBook 820 i7-4600U/8/256SSD/12.5" Könnyen hordozható Laptop

Ár: 69.998 Ft

Itt az ideje, hogy áttérjen a jelentősen vékonyabb, könnyebb kialakítású, és selymes borítású HP EliteBook 820 készülékekre.

Munkája során a legújabb generációs Intel® architektúrát használhatja, és az Intel Smart Response gyorsítótárazási technológiának köszönhetően élvezheti a rendkívül magas teljesítményt. A tárolási lehetőségeket egy további mini kártya formátumú SSD meghajtóval bővítheti.


A külön megvásárolható, könnyen hozzáférhető oldalsó csatlakozóval és a több kijelző támogatása érdekében kettős DisplayPort csatlakozókkal ellátott UltraSlim dokkolóegység segítségével vállalati szintű, az asztali számítógépekkel megegyező élményben lehet része. 


A HP vezeték nélküli hozzáférési pont funkció használatával egyszerűen megoszthatja internetkapcsolatát akár öt eszközzel is, így segítheti munkatársait, hogy gyorsan csatlakozzanak a hálózathoz a termelékenység növelése érdekében. 


Stabil biztonság.

A HP Sure Start segítségével folyamatossá teheti a termelékenységet, és csökkentheti a BIOS-támadás vagy sérülés miatt szükséges informatikai ügyfélszolgálati hívások számát. A kizárólag a HP vállalattól elérhető HP Sure Start segítségével csökkenthető a felhasználói és az informatikai leállások időtartama. 


A bizalmas adatokat biztos helyen tárolhatja.

A HP Trust Circles használata esetén csak a kijelölt partnerek férnek hozzá a kritikus fontosságú fájlokhoz, ami biztosítja az adatok védelmét. 


Folyamatos működés.

A HP BIOS-védelem továbbfejlesztett védelmet biztosít a BIOS ellen irányuló vírustámadások és más biztonsági fenyegetések ellen, továbbá a használatával megelőzhető az adatvesztés és csökkenthető az állásidő.  Élvezheti a stabil és megbízható képek, a felügyelt életciklus-átmenetek és a megbízható, Global Series nyújtotta támogatás előnyeit. 


Útra kész.

Nem kell többé tartania a véletlen ütődésektől és a készülékre fröccsent folyadéktól.


A HP EliteBook készülékek komoly teszteken esnek át, így Önnek nem kell aggódnia a teljesítményük miatt. A HP Total Test Process során a számítógépek 115 000 órás teljesítménypróbákon esnek át, hogy biztosan jól teljesítsenek a megterhelő munkakörnyezetekben. A HP EliteBook 820 iparágvezető könnyű és vékony noteszgép az Iskolában, irodában és az irodán kívül is útja során rendkívül mobil eszköz szolgálja.


A már bizonyított otthoni és vállalati technológiáknak és vállalati biztonságnak, valamint a minden igényt kielégítő teljesítmény- és felügyeleti funkcióknak köszönhetően aggodalmak nélkül dolgozhat.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Útra kész HP EliteBook 820 i7-4600U/8/256SSD/12.5" Könnyen hordozható Laptop" című hirdetést látja. (fent)