Betöltés...

Extrém Tervező/Gamer DELL Precision 7510 i7-6820HQ/32GB/256SSD/Nvidia M1000M/15,6"/FHD Workstation Laptop

Ár: 189.998 Ft

A DELL Precision 7510 egy erős és teljesítménycentrikus laptop, amely ideális választás lehet tervezőknek és gamereknek is. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:


Processzor: A laptop egy erős Intel Core i7 processzort tartalmaz, ami kiváló teljesítményt nyújt tervezéshez és játékokhoz egyaránt.


Memória: A laptop rendelkezik hatalmas DDR4 RAM-mal, amely lehetővé teszi a komplex tervezési projektek és nagy teljesítményű játékok futtatását.


Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található, amely gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít.


Grafikus teljesítmény: A laptopban erős Nvidia grafikus kártya található, ami kiváló teljesítményt és részletgazdag grafikát biztosít tervezéshez és játékokhoz egyaránt.


Kijelző: A laptop 15,6 hüvelykes FHD (Full HD) kijelzővel rendelkezik, ami részletgazdag képmegjelenítést és valósághű színeket kínál.


Operációs rendszer: A laptop Windows operációs rendszerrel érkezik, amely a legfrissebb funkciókat és biztonsági frissítéseket kínálja.


A DELL Precision 7510 egy olyan laptop, amely alkalmas tervezőknek és gamereknek is. A nagy mennyiségű RAM és az erős processzor lehetővé teszi a komplex tervezési munkát, míg a dedikált Nvidia grafikus kártya garantálja a játékok magas grafikai teljesítményét. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, a FHD kijelző pedig részletgazdag képmegjelenítést biztosít. Ez a laptop azoknak szól, akik igénylik a teljesítményt és a grafikai minőséget a tervezési projektekhez és a játékokhoz.


Mobilitásra újra tervezve:

Az elődnél vékonyabb és könnyebb kialakításnak köszönhetően mobil munkaállomását könnyebben hordozhatja és szállíthatja útközben.


A különböző alkalmazások eltérő rendszerkövetelményeket támasztanak. Hagyja, hogy a Dell Precision Optimizer a rendszerbeállítások automatikus módosításával kiiktassa a találgatást a beállítások testreszabásából.


A Precision munkaállomáshoz ingyenesen járó, SCCM központosított felügyeletet használó Dell Precision Optimizer automatikusan finomhangolja a munkaállomását, így az a legnépszerűbb, független szoftvergyártóktól származó alkalmazásokat a lehető leggyorsabban futtatja, ezzel is növelve a termelékenységet.


A Dell Precision Optimizer valós idejű teljesítményjelentést generál a processzor, a tárolórendszer, a memória és a grafikus rendszer kihasználtságáról, valamint elemzés céljából rendszerjelentést tud küldeni az informatikai részlegnek.


Ultra tartós felépítés és katonai minőségű specifikációk tesztelése

Az innovatív roll cage technológia tovább erősíti a notebook vázának és fedlapjának masszivitását (a fedlap szénszálból, az alsó rész pedig magnéziumból készült, így csak a tartósság növekszik, a készülék súlya nem).


A katonai minőségű tesztelés célja a ThinkPad termékek tartósságának, szilárdságának és minőségének tesztelése nyolc tényező tükrében: magas nyomás, nedvesség, rezgés, magas hőmérséklet, hőhullám, alacsony nyomás (4570 m), alacsony hőmérséklet és por.


Az üzleti használatra tervezés azt jelenti, hogy ez a hordozható számítógép kibírja az üzleti utazásokkal járó megpróbáltatásokat.

Nem véletlen a újkori magas ár, mivel hosszú nagyon költséges a fejlesztésen és katonaiminősítésű teszteken (MIL) kel átmenni minden új modellnek Ezen felül, megfelel a rázkódásra, porra, magasságra, hőmérsékletre és leesésre vonatkozó, szigorú katonai MIL szabvány tesztjén.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Extrém Tervező/Gamer DELL Precision 7510 i7-6820HQ/32GB/256SSD/Nvidia M1000M/15,6"/FHD Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)