Betöltés...

Mindent visz AEROCOOL BIONIC PC i5-8500/32/480SSD/GTX 1650 4GB

Ár: 219.998 Ft

Az Aerocool Bionic PC egy magas teljesítményű, új számítógép, amely ideális választás lehet azoknak, akiknek nagy teljesítményre van szükségük játékhoz vagy munkához.

Processzor:

Intel Core i5-8500, amely 6 maggal és 6 szállal rendelkezik, 3.0 GHz-es alapórajellel és 4.1 GHz-es turbo órajellel, ami gyors és hatékony teljesítményt biztosít a felhasználóknak.


Memória:

32 GB DDR4 RAM, amely elegendő mennyiségű memóriát biztosít a nagyobb teljesítményű játékok és alkalmazások számára.


Tároló:

480 GB-os SSD, amely gyors és hatékony adatátvitelt biztosít, valamint egy 1 TB-os merevlemez, amely extra tárolókapacitást kínál a nagyobb méretű fájlok és adatok számára.


Videokártya:

ASUS GTX 1650 4GB GDDR5, amely nagy teljesítményt és kiváló képminőséget biztosít a játékok és más alkalmazások számára.


A gép számos előnyt kínál a felhasználóknak, mint például:

Gyors és hatékony teljesítmény a újabb játékok és alkalmazások futtatásához. Nagy mennyiségű memória a nagyobb teljesítményű alkalmazásokhoz és játékokhoz.


Gyors adatátvitel és tárolás az SSD és HDD kombinációval.


Kiváló képminőség és nagy teljesítmény az ASUS GTX 1650 videokártyának köszönhetően.


A felhasználók számára lehetőség van a RAM, SSD és VGA bővítésére is, ha a jövőben nagyobb teljesítményre van szükségük.


Az Aerocool Bionic PC a nanipc.hu weboldalon ingyenes szállítással, garanciával, azonnali használatkészen előtelepítve, kedvező áron megvásárolható.


Érd el a teljes csendet!

A FAN Stop technológia segítségével bármelyik ventilátor teljesen leállhat, ha a hőmérséklet a megadott küszöbérték alá csökken.


Az, hogy melyik ventilátor áll le éppen az érzékelők alapján, illetve hogy pontosan melyik érzékelő alapján és milyen hőmérsékleten - mindezt tetszés szerint testre szabhatod.


Lebilincselő VR Gaming élmény

Csúcskategóriás Audio kondenzátorok A GIGABYTE alaplapok csúcsminőségű audio kondenzátorokat használnak. Ezek a kiváló minőségű kondenzátorok nagy felbontású és magas hangminőséget biztosítanak a játékosok számára a realisztikus hanghatásokhoz.


Magas hőmérséklet ellen védett MOSFET-dizájn A GIGABYTE alaplapok alacsony RDS(on) MOSFET-eket használnak, amelyek csökkentik az energiaveszteséget a felesleges hőelvezetés révén.


Mindez kézzelfogható energiamegtakarítást jelent, amely mind a végfelhasználók, mind a környezet számára előnyös anélkül, hogy a rendszer teljesítményét befolyásolná.


Frissített BIOS A BIOS elengedhetetlenül fontos a felhasználók számára, hogy már az első indulás után az optimális beállításokkal üzemeljen a számítógép.


Az új grafikus kezelőfelületen egyszerűbben és gyorsabban megtalálhatunk minden beállítást.


A GIGABYTE sikeresen frissítette a BIOS kinézetét és kezelését, hogy a felhasználók még könnyebben és hatékonyabban állíthassák be új rendszerüket.


Spórolj az energiával egyetlen kattintással CEC követelmény:

A számítógép energiafogyasztásának meghatározott szint alatt kell lennie, amikor ki van kapcsolva, készenléti állapotban, készenléti üzemmódban van.


A nagy hatékonyságú hardverelemek és a finomhangolt BIOS segítségével a GIGABYTE alaplapok alacsonyabb energiafogyasztást képesek készenléti üzemmódban teljesíteni, és teljes mértékben megfelelnek az új CEC 2019 (California Energy Commission) energiafogyasztási követelményeinek


A 4K-s felbontás a következő technológiai mérföldkő a nagyfelbontású tartalomszállításban.


A vízszintes tengelyen 3840 képpontot használva, a mai standard HD képpontsűrűség négyszeresét biztosítja. A GIGABYTE alaplapok natív 4K-támogatást nyújtanak beépített Intel® HD grafika segítségével, HDMI-n keresztül.  



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindent visz AEROCOOL BIONIC PC i5-8500/32/480SSD/GTX 1650 4GB" című hirdetést látja. (fent)