Betöltés...

Élvezd a játékot Inspire Gamer PC i5-10400F/16/1TBSSD/GTX 1650

Ár: 239.998 Ft

Merülj el a játék világában az Inspire Gamer PC-vel! Ez az összeállítás minden olyan komponenst tartalmaz, amelyek szükségesek a zavartalan és magával ragadó játékélményhez. Ismerd meg a gép részleteit, és hagyd, hogy meggyőzze a kiváló teljesítményéről és sokoldalúságáról!


 Erőteljes Processzor:

Az Intel Core i5-10400F processzor rendkívül hatékony és gyors. 10. generációs, és akár 4.30 GHz órajellel dolgozik 6 mag és 12 szálon. Kiválóan alkalmas mindennapi feladatokra, és persze a legújabb játékok futtatására is.


 Magas Teljesítményű Memória:

A gépben található 16GB DDR4 RAM még a legigényesebb játékok és alkalmazások mellett sem hagy cserben. Sima futást és gyors reakcióidőt biztosít.


 Kombinált Tárolás:

1TB SSD tökéletes egyensúlyt teremt a gyors adatok elérhetősége és a nagy tárolási kapacitás között. Az SSD gyors indításokat és betöltéseket, 


 Kiváló Videókártya:

Az ASUS GTX 1650 4GB DDR5 videókártya gondoskodik a szemkápráztató grafikáról. Bátran mérettethetsz meg a legújabb játékokban is, és élvezheted a részletgazdag világot.


 RGB Világítás:

Az Inspire K5 ATX RGB ház edzett üveg oldallal tovább fokozza az élményt. A dinamikus RGB világítás hangulatossá teszi a játékteret.


 Alaplap és Tápegység:

Az ASUS vagy GIGABYTE H410 alaplap biztosítja a stabil és megbízható működést. A 600W Chieftec ATX tápegység megfelelő áramellátást biztosít a komponenseknek.


 Garancia és Biztonság:

Az új termék garanciája és a 30 napos megelégedettségi garancia gondoskodik a problémamentes használatról és elégedettségről.


Bővíthető bármikor

Az Inspire Gamer PC bővítési lehetőségei lehetővé teszik, hogy a gépedet testreszabhasd az igényeidhez és vágyaidhoz. Látogass el a www.nanipc.hu webshopba, és válaszd a RAM, SSD és VGA bővítést, hogy a játékélményt a maximumra fokozd! Ne hagyd, hogy bármi is visszatartsa a kiváló teljesítmény és a lenyűgöző grafika élvezetétől!


 Minden Játékhoz Alkalmas:

Az Inspire Gamer PC nem csak játékra, hanem videónézésre, irodai munkára, multimédiás tartalmak létrehozására és még sok másra is kiválóan alkalmas.


 Magas Minőség és Hosszú Élettartam:

A számítógép kiváló minőségű komponensekből áll, és hosszú távon megbízhatóan működik. A megfelelő hűtés és a csendes működés tovább növeli a gép élettartamát.


Hozd ki a legtöbbet a játékokból és a szórakozásból az Inspire Gamer PC-vel! A kiváló teljesítmény és a lenyűgöző grafika garantáltan magával ragad. Ne habozz, látogass el a nanipc.hu webshopba, és szerezd be ezt az elképesztő gépet még ma! Az ingyenes szállítás és a garancia csak hab a tortán!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Élvezd a játékot Inspire Gamer PC i5-10400F/16/1TBSSD/GTX 1650" című hirdetést látja. (fent)