Betöltés...

Microsoft Windows 11 Pro 64 bit Minden nyelven / Előtelepítve

Ár: 6.998 Ft

Windows 11 Pro: A Jövő Mostantól!


A Windows 11 Pro az új generációs számítástechnika találkozása a hagyományos Windows-os megbízhatósággal. Szinte az összes olyan funkciót és előnyt tartalmazza, amelyekre a Windows 10 felhasználók számíthatnak, de rengeteg újítással, letisztultabb felülettel, és erőteljesebb teljesítménnyel.


Főbb újítások és funkciók:



Gyorsabb rendszerindulás: Windows 11 gyorsabban indul, így gyorsan nekiláthatsz a munkának vagy szórakozásnak.
Modern és felhasználóbarát felület: Az új Start menü és a középre igazított ablakok egyszerű és elegáns megjelenést kölcsönöznek a rendszernek.
Multi-tasking könnyedén: Az új Snap Layouts és Snap Groups lehetővé teszik, hogy egyszerre több feladaton dolgozz, könnyedén rendezd őket a képernyőn.
Microsoft Store kibővített alkalmazás-kínálata: Az új Microsoft Store-szal számos új alkalmazást és játékot találhatsz, valamint a régi kedvenceket is megtalálod itt.
Teljesítmény növekedés: Windows 11 hatékonyabban használja ki a hardver erőforrásait, így gyorsabb és hatékonyabb a munkavégzés.


Windows 11 Pro Rendszerkövetelmények:



Processzor: 64 bites processzor, 1 GHz vagy gyorsabb, 2 vagy több maggal, kompatibilis Windows 11-hez.
RAM: 4 GB vagy több.
Tárhely: 64 GB vagy több.
Grafikus kártya: DirectX 12-kompatibilis grafikus kártya vagy beépített GPU.
Kijelző: Nagyobb, mint 9"-os képernyő méret, HD felbontás (720p), internetkapcsolat és Microsoft-fiók szükséges.
UEFI firmware interfész: A Windows 11-hez az UEFI firmware interfész szükséges, így biztosítva a kompatibilitást és a biztonságos rendszerindítást.
TPM 2.0: A Trusted Platform Module 2.0 (TPM) támogatása is szükséges a Windows 11 futtatásához. A TPM a rendszerbiztonsághoz és a titkosításhoz nélkülözhetetlen.


A NaniPC.hu-nál elérheted a legújabb Windows 11 Pro verziót a kiváló számítógépekhez és laptopokhoz, amelyek készen állnak az új rendszerre való telepítésre. Vásárolj most, és élvezd a jövő operációs rendszerének minden előnyét és újítását!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szoftverek
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft Windows 11 Pro 64 bit Minden nyelven / Előtelepítve" című hirdetést látja. (fent)