Betöltés...

A megbízható Lenovo ThinkPad T420 i5-2520M/4/128SSD/14" Laptop

Ár: 49.998 Ft

A ThinkPad notebookok a környezettudatos hordozható személyi számítógépek legújabb szintjét képviselik.

A legendás ThinkPad termékcsalád legnépszerűbb laptopja, a ThinkPad T420 tartós, biztonságos, hordozható, és a termelékenység fokozására szolgáló funkciókkal van felszerelve.


A nagyteljesítményű processzoroktól és grafikától az ultra vékony designon át a kivételesen hosszú akkumulátoros üzemidőig, a ThinkPad modellek minden üzleti igénynek megfelelnek.


Értékteremtés Kiemelkedő minőségű innovatív technológiákkal rendelkező termékeinkkel ügyfeleink üzleti sikereihez szeretnénk hozzájárulni. Számítógépeink elkészítését gondos formatervezés előzi meg. Fejlesztéseink célja az ügyfelek igényeinek kielégítése, és olyan termékek és szolgáltatások biztosítása, amelyekkel ügyfeleink növelhetik hatékonyságukat és csökkenthetik költségeiket.


Megbízható notebookok

Az üzleti adatok nem csak fontosak, értékük megfizethetetlen. A vírustámadások vagy rendszerleállások által okozott adat és munkaveszteség felmérhetetlen károkat eredményezhet. Csak a Think márkájú PC-k rendelkeznek ThinkVantage technológiával(R) technológiákkal, mint az Active Protection System(TM) és "légzsákszerű" funkciója, amely megvédi a merevlemezt a rendszerleállásoktől bizonyos ThinkPad modelleken, vagy a Rescue and Recovery(TM), melynek segítségével visszanyerhetők az elveszett adatok.


Az összes számítógépünk rendelkezik a jól ismert minőségi technológiákkal, így valóban megbízható eszközökként használhatók. ThinkPad notebookok a környezettudatos hordozható személyi számítógépek legújabb szintjét képviselik.


Értékteremtés

Kiemelkedő minőségű innovatív technológiákkal rendelkező termékeinkkel ügyfeleink üzleti sikereihez szeretnénk hozzájárulni. Laptopok elkészítését gondos formatervezés előzi meg. Fejlesztéseink célja az ügyfelek igényeinek kielégítése, és olyan termékek és szolgáltatások biztosítása, amelyekkel ügyfeleink növelhetik hatékonyságukat és csökkenthetik költségeiket.


Megbízható notebookok

Az üzleti adatok nem csak fontosak, értékük megfizethetetlen. A vírustámadások vagy rendszerleállások által okozott adat és munkaveszteség felmérhetetlen károkat eredményezhet. MIL-SPEC tesztelve Érvényesíti a ThinkPad szilárdságát, tartósságát és minőségét a következő nyolc paraméter alapján: magas nyomás, páratartalom, rezgés, magas hőmérséklet, hőmérsékleti sokk, alacsony nyomás (15 000 láb), alacsony hőmérséklet és por.


ThinkVantage TechnologiesA könnyen használható, praktikus és biztonságos szoftvermegoldásokkal, beleértve a Jelszókezelőt, a Rescue and Recovery szoftvert és az Access Connections szolgáltatást, …a Lenovo mindig vigyázza Önt!


A gép tökéletesen felhasználható alap  számtec feladathoz: Netezés, irodai alkalmazáshoz, videó nézés, KRESZ tanuláshoz,  autódiagnosztikához, bizonyos játékokig alkalmazható.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A megbízható Lenovo ThinkPad T420 i5-2520M/4/128SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)