Betöltés...

Fujitsu Lifebook E546 i5-6300u/16/256SSD/FHD/14" Laptop

Ár: 84.998 Ft

A Fujitsu Lifebook E546 egy megbízható és jól felszerelt laptop, amely alkalmas az üzleti felhasználók számára. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy közepes teljesítményű processzor, amely alkalmas az irodai munkához, a böngészéshez és a mindennapi feladatokhoz.

Memória: A laptopban  DDR4 RAM található, ami gyors és hatékony memória a többfeladatos munkához és a jobb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami ideális a hordozhatósághoz és a kompakt kialakításhoz. A kijelző Full HD (FHD) felbontást kínál, így részletgazdag képmegjelenítést biztosít.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb operációs rendszert és a legfrissebb biztonsági és funkcionalitási frissítéseket kínálja a felhasználók számára.

A Fujitsu Lifebook E546 egy megbízható laptop, amely alkalmas az üzleti felhasználók igényeinek. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, a  DDR4 RAM lehetővé teszi a többfeladatos munkát, a 14 hüvelykes FHD kijelző pedig ideális a hordozhatósághoz és a kompakt kialakításhoz. Az operációs rendszer a legújabb funkciókat és biztonsági frissítéseket kínálja. A laptop ideális eszköz lehet az irodai munkához és a mindennapi feladatokhoz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Fujitsu Lifebook E546 i5-6300u/16/256SSD/FHD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)