Betöltés...

Mindennapokhoz Lenovo L380 i3-8130u/8DDR4/128SSD/13,3”/HDMI Laptop

Ár: 89.998 Ft

A Lenovo L380 Laptop egy olyan eszköz, amely kiemelkedő teljesítményt és hordozhatóságot kínál mindennapi használatra. Tekintsük át részletesen, mi teszi ezt a laptopot olyan vonzóvá:

Processzor és Teljesítmény: A Lenovo L380 laptopot egy Intel i3 processzor hajtja, amely kiváló teljesítményt nyújt mindennapi feladatokhoz. Legyen szó munkavégzésről, internetezésről, multimédiás tartalmak streamingjéről vagy tanulásról, ez a processzor kiválóan képes megbirkózni velük.

Igényeidhez igazítva:
RAM és SSD méretének növelésével is rendelheted!

Memória: Az DDR4 memória elegendő erőforrást biztosít a zökkenőmentes multitaskinghoz. Több alkalmazást vagy böngészőablakot nyithatsz egyszerre, anélkül hogy a gép teljesítménye csökkenné.

Gyors Tárhely: A SSD meghajtó rendkívül gyors adatelérést és rendszerindulást tesz lehetővé. Az SSD-k megbízhatóbbak és energiatakarékosabbak a hagyományos merevlemezeknél, így az adatok gyorsan elérhetők, és a gép gyorsan bekapcsol.

Kijelző: A Lenovo L380 13,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely élénk színeket és éles részleteket nyújt a tartalmak megjelenítéséhez. A kijelző mérete ideális mindennapi használatra, és kényelmesen elfér a táskádban.

HDMI Kimenet: Az HDMI kimenet lehetővé teszi, hogy csatlakoztass egy külső monitorhoz vagy TV-hez, így nagyobb képernyőn is élvezheted a tartalmakat vagy akár prezentációkat is készíthetsz.

Hordozhatóság: A Lenovo L380 rendkívül könnyű és vékony kialakítású, így könnyedén magaddal viheted bárhová. Az akkumulátor hosszú élettartama lehetővé teszi, hogy egy teljes napot átéljél a töltés nélkül.

Operációs Rendszer: A laptop Windows operációs rendszerrel érkezik, amely ismerős és könnyen kezelhető felületet biztosít. Az operációs rendszerrel azonnal munkába állhatsz vagy szórakozhatsz.

A Lenovo L380 i3 Laptop egy olyan eszköz, amelyet a mindennapi felhasználók számára terveztek, akik elvárják a megbízhatóságot és a hatékonyságot. Legyen szó otthoni irodáról, egyetemi előadásokról vagy szórakozásról, ez a laptop minden szempontból megfelel az elvárásoknak. A Lenovo híres minőségéről és megbízhatóságáról, így hosszú távon is kiváló választásnak bizonyul.

A Lenovo L380 i3 a NaniPC kínálatában megtalálható, és garantáltan elégedett leszel vele mindennapi használat során. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról, ez a laptop minden feladatra alkalma



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindennapokhoz Lenovo L380 i3-8130u/8DDR4/128SSD/13,3”/HDMI Laptop" című hirdetést látja. (fent)