Betöltés...

Sony SVS13A i7-3520M/4/128SSD/DVDrw/13,3"/CAM/Nvidia VGA Laptop

Ár: 49.998 Ft

Felszereltség és Teljesítmény Az Intel i7-3520M processzor a magas órajelének és az intelligens többmagos technológiának köszönhetően kiváló választás nehéz alkalmazások futtatására és multitaskingra. Megfelelő támogatást nyújt a modern operációs rendszereknek és alkalmazásoknak, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy zökkenőmentesen végezze napi feladatait.

Tárolás és Multimédia A 128GB SSD meghajtó gyors adatátvitelt és rendkívül gyors rendszerindítást biztosít, így a felhasználók kevesebb várakozással többet dolgozhatnak vagy játszhatnak. Az SSD meghajtók híresek megbízhatóságukról és ellenálló képességükről, amelyek különösen hasznosak mobil eszközökben. A DVDrw meghajtó rugalmasságot nyújt adatmentés és multimédia lejátszás szempontjából, lehetővé téve CD-k és DVD-k írását és olvasását.

Grafika és Kijelző A 13,3 hüvelykes kijelző tökéletes egyensúlyt kínál hordozhatóság és nézhetőség között. Az Nvidia VGA grafikus kártya javítja a vizuális teljesítményt, amely kiemelkedő a multimédia tartalmak, mint például videók és játékok megjelenítésében. Ez a kártya biztosítja, hogy grafikus terhelés alatt is sima és élvezetes legyen a felhasználói élmény.

Kommunikáció és Hálózat A beépített webkamera és mikrofon kiválóan alkalmazható videokonferenciákhoz és online oktatáshoz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kapcsolatban maradjanak munkatársaikkal és szeretteikkel. A laptop Wi-Fi képessége biztosítja a vezeték nélküli internet-hozzáférést, míg a Bluetooth támogatás lehetővé teszi perifériák, mint billentyűzetek és egerek vezeték nélküli csatlakoztatását.

Portabilitás A Sony SVS13A könnyű és vékony kialakítása tökéletes társ utazáshoz, könnyedén befér bármilyen hátizsákba vagy táska zsebébe. A laptop akkumulátora hosszú üzemidőt kínál, csökkentve a köztes töltések szükségességét.

NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál biztosítunk ingyenes szállítást, termékgaranciát és kiváló ügyfélszolgálatot minden vásárlónknak. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sony SVS13A i7-3520M/4/128SSD/DVDrw/13,3"/CAM/Nvidia VGA Laptop" című hirdetést látja. (fent)